Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 36.261
- 4.575
- 1.788
yeni transferimiz
Ben bundan pek elektrik alamadim umarim yanilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni transferimiz
Larin miLarin - Mustafa Muhammed
4-4-2
yerli genco yok reis olanı da fbjkye kaptırmamak lazım.O kadar eksik varken Bu Baris denilen elemani almak cok sacma ya sanki derdimize derman olacak .Olsada olur olmasada.
Kulubuylede anlastik ama aciklayamiyoruz daha. Ikincisiyle anlasamamisiz dahaKulübüyle de anlaştık
30 artı yaş kotamizi doldurmak herhalde tek ortak noktalarıGeçen gün Transfer Postası mı ne bir hesap Paulinho olmazsa Rondon demişti. Rondon forvet değil mi çok alakasız bir ikili değil mi
Costa Dzeko Teixeira bu isimleri 2-2.5 milyon euro bandına bağlayamazlar. Biraz tataftarın gazını alıp transferin son günleri yine Ghezzal transferleri gibi kiralık adam falan alırlar. Bunlardaki şans biraz garip bir anda sakat adamı da alıp tüm maçlarda oynatabilirler gol kralı falan yapabilirler. Ama kaçarı yok bu sene avrupada averaj takımı olup ligde ilk 3’e giremeyecekler.Ljajic kaliyosa ki yilligi fazla.e texeira zaten cok zor,10 numara kovalamazlar.diego costayi da jorge jesus cok istiyomus benficaya
İtalyanlar Gedson transferini de ısrarla yazmıştı. Lütfen bu sefer yanılsınlarBirisi bizim adımıza bunları kandırıyor ama kim?
Biraz toplumun yorumuyla oyuncuyu izleyip yorumlayanlar var evet. Ben hiç izlemedim nötrüm. Genç topçuların hepsine açığız (abartılı bir bonservis vs olmadığı sürece)Barışla ilgili hangi platformda yorum görsem topsuz oyunda iyi bitiriciligi iyi vs şeklinde.. bizim taraftarın tümünün fikir birliği etmesi ilginç geliyor örneği yok geçmişte muhtemelen belli başlı izleyen kişilerin yorumlarını copy paste yapıyor millet.. Her yerde de birebir aynı cümleler yazar mı arkadaş ?
Paramız olsa okey dicem ama para yok, imkansız o rakamlarİtalyanlar Gedson transferini de ısrarla yazmıştı. Lütfen bu sefer yanılsınlar