Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu rui midir nedir gelmez umarım haluk da felaket tellallığı yapıyo sponsorlar da yok

Birileri bir oyuncuyu parlatmak istiyorsa, menajeri olur, kendi olur, yönetimden birileri olur, buralarda da bol miktarda algı çalışması yapılıyor bence

Barış Alper genç oyuncuymuş, gelsin tabi, ama uygun fiyata ve fazla şişirmeden
Sonra sabretsek birşeyler olabilecek çocuğu ilk tıp kaybında linç ediyoruz

Yok uçuyormuş, çakıyormuş, sonra adamdan 8 gol 10 asist bekliyoruz, ömer kadar bile çıkmıyor

Benfica Nzonzi icin Roma ile gorusuyormus. Florentino’yu salin o zaman 5-6 milyona.

Mantıken hiç kimsenin yönetimden transfer detayı alamıyor olması lazım şu an. 1. haftadan kendi aldıkları kararı bozmazlar diye umuyorum. Haber kaynakları büyük oranda menajerler ve muhatap kulüplerdir. Dolayısıyla konuşulan paralar da spekülatif. Resmi açıklamalar gelince görürüz kim kolpa kim değil.

1625087469461.webp
1 temmuz 2011

Bu napolilileri kim kandırıyor lan yazık adamlar ruiyi bonservisle çakacaklarını sanıyor. sol beke o kadar para verecek olsak gider brezil mrezil bi yerden getiririz

Valla kulübünün kurtulmaya çalıştığı 30 yaşındaki adam için konuşulan rakamlara bakıyorum da inşallah sallama haberlerdir

Yoksa bu yönetim çok fena yiycek gibi duruyor

Portekizli Sabri diyodum dün burda dalga gecenler vardı. Napoli taraftarı bayram ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt