Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
anorthosis famagusta bizi eler diğerlerini biz eleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anorthosis famagusta bizi eler diğerlerini biz eleriz
2-3 güne başkan da girebilir o listeye14. Gelinen bu sıkıntılı süreci buraya taşıyan ve rövanşist duyguları olan başta adnan polat, mustafa cengiz, yiğit şardan, abdurrahim albayrak, yusuf günay ve tüm avaneleri ! Hepinize geçmiş olsun diyorum.. Hocamız ile yazı tura bile atılmayacağını öğrenmişsinizdir umarı..
klübümüzün zmnını boşa harcayan hain list
ben de tam tersi düşünüyorum kralanorthosis famagusta bizi eler diğerlerini biz eleriz
PSV yi yavaş eleyelim.Fatih Terim'in yoklukta işe yarayan taktiği kaos futbolu ile psv'yi eleyip uefa'ya gitmeye göre zaman kazanmak en mantıklısı gibi görünüyor yakın zaman için.
Kadro olmasa da Terim eler Psv'yi
Psvye elenmemizin sebebi bile cengo ve apodur ya.2-3 güne başkan da girebilir o listeye
bu kıbrıs takımları da içeride çok baskılı oluyor tabi seyircili olursa maçben de tam tersi düşünüyorum kral
iskoç takımlarından tırsarım
lablonec de cekya 3.olmus kolay olmaz o maç okadar
Onların ayrı seveceğimPsvye elenmemizin sebebi bile cengo ve apodur ya.
dayak yemeyiz inşbu kıbrıs takımları da içeride çok baskılı oluyor tabi seyircili olursa maç
YÖNETIM KURULU TOPLANTISI MI BU
gs'nin asıl sahipleriYÖNETIM KURULU TOPLANTISI MI BU
şampiyonluk favorin?Psvye elenmemizin sebebi bile cengo ve apodur ya.
Eleriz bence.Gören de avrupanın en iyi takımı karşısına çıkacak anadolu takımı zannedecek bizi.PSV yi yavaş eleyelim.
Rize den 4 yiyen takim cikiyor PSV karsisina aloooooo uyanin artik birazEleriz bence.Gören de avrupanın en iyi takımı karşısına çıkacak anadolu takımı zannedecek bizi.
mevcut kadrodan 11 yapsana biEleriz bence.Gören de avrupanın en iyi takımı karşısına çıkacak anadolu takımı zannedecek bizi.
Ohhhh şu mal gidiyor muthis haberMan United are close to finalising a deal for Real Madrid defender Raphael Varane, sources have told ESPN.
Vay anasını
AWB Maguire Varane Shaw
Defans hattına bak
Artı Sancho var
Sent from my SM-N960F using Tapatalk