Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiorentina, Ribery ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Belki bunu alabilirz

Ribery den 48 saat icinde bizimle alakali bir sosyal medya mesaji atmasini bekliyorum

Gala sevgisinin son twiti olayi ozetliyor. Yeni yapılanma var öncelik lig sampiyonlugu diyor. Avrupadan bir sey beklemeye luzum yok. Komik durumlara dusmeyelim yeterli
Doğrusu o çünkü

Çoğu kişi Avrupa filan diyor

Ama bence şu dönem ve şartlarda mümkün değil

Bizim önceliğimiz ligi domine edecek bir kadro kurmak olmalı

Aynı 2000 jenerasyonu gibi bir jenerasyon oluşturmaya çalışmalıyız

Sonrasında Avrupa'ya odaklanırız

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

stoperlerin biri sakatlıktan sonra bitmiş.
sağ bek kelek, yedek yok
sol bek yok, yedeği kronik sakat
defansif orta saha 10 numaradan bozma bir adam. ligi bitirmiş denizli, malatya gibi takımlara karşı dökülüyor.
merkez orta sahada sağ iç boş, sol iç kanattan bozma. yedek yok.
sol kanatta biraz kendini gösteren ama ilk 11 için yetersiz bir genç ve 35'lik youtuber.
sağ kanatta bir emekli ve halı sahada bile çalım atamayan rize'nin yedeği

bu kadro ligde ilk 5'e giremez.

burak elmas istifa
kurban kesmiş herif!'!!

Galatasaray, stadyum isim sponsorluğu için Katarlı bir şirket ile 100 milyon dolar karşılığında anlaşma sağladı. (Milliyet)

Yalnız bu transfer meselesi çok tehlikeli, 2-3 senedir Galatasaray taraftarı o kadar sıkıntı çekti o kadar dert etti ki Burak Elmas için sonun başlangıcı bile olabilir

burak efendi katliam yapacağına bari git göksel beyi ziyaret et
hg hediyesi olarak azubuke ve viscayı iste

1625140473360.webp

Kimsenin kimse yüzünden biryere kaçtığı falan yok

Berghuis denilen adam seçim dönemi başka kulüple imzalasaydı yerdim ama hala kimseyle imzalamamış nasıl eski yönetim yüzünden kaçmış oluyo

Çok güzel algı yapıyolar sizde bunu yiyosunuz her seferinde

Bok gibi sezon geçirdik gsevgisi apoyu mcyi yusufu hedef gösterip terimi işin içinden komple sıyırdı

Şimdide transferler gelmiyo sebepte seçim ertelenmiş te miş miş

Tamam hadi berghuis eski yönetim yüzünden kaçtı peki ya diğer transferler nerdea

Sen şu geçen 10 günde 10 tane oyuncuyu pat pat açıklarsın o zaman dersinki berghuiside alacaktıkta seçim mani oldu o zaman anlarız

500-600m söylentisi yaydılar transferleri yapamayınca borçsuzluk kağıdı şu bu,ardayı terimi akbabayı açıklamama sebepleride bu,açıklansalar e madem açıklanabiliyo transferler nerde diye soracak millet

Gsevgisi twitlerinden birindede ışıtandan menajerden bahsetmiş,medyadada ışıtanın ogan tarhanla çalıştığı haberleri yaptırıldı bir iki gün evvel,şükrü hanedarın kankisi denen harun musluda bu minvalde şeyler yazmış

Demem o ki şimdiden apoya mcye yaptıkları algıyı(haklılardı ama kendi hatalarınıda yıktılar bunlara) ışıtanada yapmaya başlamışlar

Galatasaray, stadyum isim sponsorluğu için Katarlı bir şirket ile 100 milyon dolar karşılığında anlaşma sağladı. (Milliyet)
Bunu okuduk ama haberde bahsedilmeyen hangi şirket ve bize kaç para vereceği.100 milyon dolar demeyin yayın gelirleri için 200 milyon doları bile ödememek için takla atan bir ülkeden söz ediyoruz.

Bugun yarib transfer aciklanirsa g.sevgisi gene R yapar mi sizce.Arkadaslar saklamak zorunda kaldim vs diye. Ben nedense inanmiyorum su adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt