Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Cengiz ihraç edilmeli!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim yakin zamanda bombalar patlayacak. Çok şey kacirirsinCicaldau olabilir zira son senesi çocuğun.
Rotterdamdaki çocuk da kolpa gibi.
Neyse 10 gün içinde sol bek ve iki orta saha almazsak koyim böyle işe, ben gidiyorum.
Uyan artık semihBugun yarib transfer aciklanirsa g.sevgisi gene R yapar mi sizce.Arkadaslar saklamak zorunda kaldim vs diye. Ben nedense inanmiyorum su adama
Bugün yarin transfer olmayacak demedi ki. Hatta gedson+ bay yakin dedi. Halil icin de dueum müsait anladigim kadariylaBugun yarib transfer aciklanirsa g.sevgisi gene R yapar mi sizce.Arkadaslar saklamak zorunda kaldim vs diye. Ben nedense inanmiyorum su adama
Yapilanma cl icin degil lig icin demis. Transferler gecikecek yani. Bugun yarin transfer aciklanirsa süpriz olur.Bugun yarib transfer aciklanirsa g.sevgisi gene R yapar mi sizce.Arkadaslar saklamak zorunda kaldim vs diye. Ben nedense inanmiyorum su adama
senelerdir avrupa öncelik değil. Son 38 maç 4 galibiyet.Bu yöneticilerin yatacak yeri yok.Galatasaray markasına verdikleri zararın haddi hesabı yok.Kardeşim bahanelere sığınıp iş yapamayacak kimse sorumluluk almasın ya , ben de olurum o şekilde başkan. Senin sıradan vatandaştan ne farkın kalıyor çözüm üretemeyeceksen ? Bunları ``Eşref seçilirse GS'ı takip etmem.`` diyen biri olarak söylüyorum. Galatasaray'a hedef olarak yerel ligi koymak Galatasaray'ı anlamamaktır.
Hemde ne kandırılmaBurak cidden yalanci cikti galiba.Sonu Cengizden bile kotu olabilir.Goz gore gore kandirildik sanirsam
Esrefi o yuzden istemedik zaten Burağin Kara kasina kara gozune vurulmadik soylediklerini yapsin bi zahmet Burak Bey.Kardeşim bahanelere sığınıp iş yapamayacak kimse sorumluluk almasın ya , ben de olurum o şekilde başkan. Senin sıradan vatandaştan ne farkın kalıyor çözüm üretemeyeceksen ? Bunları ``Eşref seçilirse GS'ı takip etmem.`` diyen biri olarak söylüyorum. Galatasaray'a hedef olarak yerel ligi koymak Galatasaray'ı anlamamaktır.
Aci gercekleri yüzümüze fiskirtmissin yinestoperlerin biri sakatlıktan sonra bitmiş.
sağ bek kelek, yedek yok
sol bek yok, yedeği kronik sakat
defansif orta saha 10 numaradan bozma bir adam. ligi bitirmiş denizli, malatya gibi takımlara karşı dökülüyor.
merkez orta sahada sağ iç boş, sol iç kanattan bozma. yedek yok.
sol kanatta biraz kendini gösteren ama ilk 11 için yetersiz bir genç ve 35'lik youtuber.
sağ kanatta bir emekli ve halı sahada bile çalım atamayan rize'nin yedeği
bu kadro ligde ilk 5'e giremez.