Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun yarib transfer aciklanirsa g.sevgisi gene R yapar mi sizce.Arkadaslar saklamak zorunda kaldim vs diye. Ben nedense inanmiyorum su adama
Bugün yarin transfer olmayacak demedi ki. Hatta gedson+ bay yakin dedi. Halil icin de dueum müsait anladigim kadariyla

Kurban merasimine ara verilip transfere hız verilmeli

hahahaha şikeciler de galasevgisini bekliyormuş tweetlere bak

Hoca Unal Aysal zamaninda cikip catur cutur acikliyordu sunu stiyorum su gelebilir bu gelebilir.Simdi cikip iki kelam etmekten korkuyor.

Gedson,Barış Alper ve Aanholt ile başlangıcı yapalım bence, Moreno'ya bonservis vermektense Aanholt'u bedava almak daha makul geliyor. Luyindama satılsa da satılmasa da Kaan Ayhan bize lazım o işide bir şekilde bitirirsek güzel olacak. Sonrasında orta saha ve sağ kanat mevzusuna bakılır ama öncelikler böyle bence.

Kardeşim bahanelere sığınıp iş yapamayacak kimse sorumluluk almasın ya , ben de olurum o şekilde başkan. Senin sıradan vatandaştan ne farkın kalıyor çözüm üretemeyeceksen ? Bunları ``Eşref seçilirse GS'ı takip etmem.`` diyen biri olarak söylüyorum. Galatasaray'a hedef olarak yerel ligi koymak Galatasaray'ı anlamamaktır.
senelerdir avrupa öncelik değil. Son 38 maç 4 galibiyet.Bu yöneticilerin yatacak yeri yok.Galatasaray markasına verdikleri zararın haddi hesabı yok.

Çok net söylüyorum 10 milyona 20 tane yetersiz alacaklarına hiç transfer yapmasınlar. Cümlemin sonunda seçim olsun diyeceğim ama yeni seçildikleri aklıma geliyor, başkan adayı olan adamlar aklıma geliyor bizden hiçbir halt olmaz diyorum.

Avrupa için birşey diyemem ama biz mevcut kadroya 2 tanze üst düzey oyuncu alsak 1 duran top kullanan bir oyuncu ve 1 tane agresif Melo tarzı bir 6 numara alsak ligin favorisi oluruz

Burak cidden yalanci cikti galiba.Sonu Cengizden bile kotu olabilir.Goz gore gore kandirildik sanirsam
Hemde ne kandırılma

Burda yeri geldi burak için eşrefçi şardancı rtaşlarımızla kavgaya tutuştuk kah dövdük kah dayak yedik,son 2 sandıkla beraber kendimiz kazanmış gibi sevindik

Kulüp transfer diye bağırıyor beyefendinin takım kurması gerekirken yaptığı icraatlar

1-mazbata alımı
2-yk toplantısında twit atmama kararı
3-anıtkabir ziyareti
4-sn taylan antalyalı
5-ali sami yeni mezarı başında anma
6-kurban kesme
7-hacca gitme
8-zekat verme
9-namaz kılma

Çok pis kandırıldık rtaş çok pis

Kardeşim bahanelere sığınıp iş yapamayacak kimse sorumluluk almasın ya , ben de olurum o şekilde başkan. Senin sıradan vatandaştan ne farkın kalıyor çözüm üretemeyeceksen ? Bunları ``Eşref seçilirse GS'ı takip etmem.`` diyen biri olarak söylüyorum. Galatasaray'a hedef olarak yerel ligi koymak Galatasaray'ı anlamamaktır.
Esrefi o yuzden istemedik zaten Burağin Kara kasina kara gozune vurulmadik soylediklerini yapsin bi zahmet Burak Bey.

4 milyon civarına Luyi'nin satılması yerine Nikola Makismovic'e okey olur muydunuz? Ben o Koreli'yi isterdim şahsen 2-3 civarına.

stoperlerin biri sakatlıktan sonra bitmiş.
sağ bek kelek, yedek yok
sol bek yok, yedeği kronik sakat
defansif orta saha 10 numaradan bozma bir adam. ligi bitirmiş denizli, malatya gibi takımlara karşı dökülüyor.
merkez orta sahada sağ iç boş, sol iç kanattan bozma. yedek yok.
sol kanatta biraz kendini gösteren ama ilk 11 için yetersiz bir genç ve 35'lik youtuber.
sağ kanatta bir emekli ve halı sahada bile çalım atamayan rize'nin yedeği

bu kadro ligde ilk 5'e giremez.
Aci gercekleri yüzümüze fiskirtmissin yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt