Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemde ne kandırılma

Burda yeri geldi burak için eşrefçi şardancı rtaşlarımızla kavgaya tutuştuk kah dövdük kah dayak yedik,son 2 sandıkla beraber kendimiz kazanmış gibi sevindik

Kulüp transfer diye bağırıyor beyefendinin takım kurması gerekirken yaptığı icraatlar

1-mazbata alımı
2-yk toplantısında twit atmama kararı
3-anıtkabir ziyareti
4-sn taylan antalyalı
5-ali sami yeni mezarı başında anma
6-kurban kesme
7-hacca gitme
8-zekat verme
9-namaz kılma

Çok pis kandırıldık rtaş çok pis

abartili.webp

Luyindama 5-6 etmiyorsa, 1 sene sözlesmesini uzatip adami 1 milyona kiralik yollayalim. Gittigi yerde eski performansinin 90% oynarsa, 8-9a normalde satilir.

Burak fanları teker teker ayıkıyor

Doğrusu o çünkü

Çoğu kişi Avrupa filan diyor

Ama bence şu dönem ve şartlarda mümkün değil

Bizim önceliğimiz ligi domine edecek bir kadro kurmak olmalı

Aynı 2000 jenerasyonu gibi bir jenerasyon oluşturmaya çalışmalıyız

Sonrasında Avrupa'ya odaklanırız

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman Burak Bey secilmeden oyle deseydi.10gunde Hallederiz sampiyinlae ligi icin hazirligimiz var filan demesin.Veridigi sozler sorulacak diye korkudan cikip aciklama bile yapamiyor.

İçinizde thodexe ve çiftlik banka para kaptıran varmı

Çok safsınız aga siz ya bilerek mi yapıyosunuz

Yapılanacaz diyen adamın söylediği isimlere bakın

Tecrübeli sağbek(en az 30)
Tecrübeli stoper(en az 30)
Paulinho(33)
Berghuis(29)
Muslera(35)
Moreno(28)
İlk tecrübeli 6 istemişiz(en az 30)

Nasıl yapılanıyomuş bu kadroyla

Aleni dalga geçip alay ediyolar

Transferlerin gecikmesi ile ilgili bir konu var bunu buraya not düşelim (M (yay emojisi) (GÖ) (OT) (IG) (Ankara ilk transfer) bu nedemek çözemedim ben?

direkt 10 milyon veremeyiz de,opsiyonla hallolur bu is

Transferlerin gecikmesi ile ilgili bir konu var bunu buraya not düşelim (M (yay emojisi) (GÖ) (OT) (IG) (Ankara ilk transfer) bu nedemek çözemedim ben?
Gökmen özdemir denen gs düşmanı herif barış transferini bozmaya çalışıyordu. Aynısı mohammed transferinde de olmuş.

Şu ana kadar elmas yönetiminin tek eleştirilecek yönü iletişim kisminde zayıf kaldılar ki zaten yıllardır o konuda elestiriyorduk çık açıkla bilgilendir rakipler bunu daha iyi yapiyor

Florentinoyu nzonzi gelince birakacak benfica.bunu demeliydi gala sevgisi.ayrica bragadan bi 6 numara daha alacak benfica.bunu ben bile biliyorum 😀

Benfica iki 6 numara alacagi icin florentinoyu kolay salarlar.benfica taraftarinin da florentinoya dair beklentisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt