Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
apo onyekuruyu alırdı en azından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karikatür yasak
Benfica satacaksa şu an satar adamın sözleşmesi zaten 2023 yazı bitiyor. Benfica sözleşme uzatacak sonra da bize zorunlu satın alma maddesiyle satacak? Neden? Doğru olduğunu sanmıyorum bu haberin ama doğruysa da işin maddi boyutunu taksite bölecekmişiz gibi bir anlaşma olur olursa 6+6 kiralama + 3 milyon zorunlu satın alma örneğin. Ya da 3+3 kiralama + 9 zorunlu satın alma gibi.Haluk Yürekli: Gedson ile hala görüşmeler devam ediyor. İki yıl kiralanıp sonrasında zorunlu satın alma konuşuluyor.
Para mara hazir diyordular o daha kotu bi durum.cengiz Bile cok sikisica iyi transferler yapabiliyordu genc oyuncular aliyordu.Bakalim bunlari gorecegiz.Ama kotu basladiklari bi gercek.para bulamadılar galiba ondan gecikiyor. değişen bir şey olsaydı çıkıp açıklarlardı heralde.
Yazdığın duyumlar geçerli mi hala?
korkutmak mıUlan onyekuruyu bari alın şaka gibi yaa. Kimle korkutacan Allahını seversen psv yi
rengim asker 10 paulinho muEn son mesaji:
Ilk transferin yabanci olmasini istiyorlar (gedson) , cumartesi-pazar gunu kaplar gelecek
Gedson, arda, emre a, ft, paulinho, bay, rondon
ula bunlar aytacı ilk 11 e mi düşünüyorlar ciddenEn son mesaji:
Ilk transferin yabanci olmasini istiyorlar (gedson) , cumartesi-pazar gunu kaplar gelecek
6 ayda bir sag bek transfer ediyoruz renkdaş. Bence gayet başarılı.Bir taraftar olarak Fatih Terim'in her daim kredisi vardır yanımda ancak transfer konusunda çokta başarılı olduğunu düşünmüyorum.İkinci gelişinde,3.gelişinde hatta 4.gelişinde transferde ki basarisi hep düşük oldu.Bu konuda yardım alması gerektiği düşüncesindeyim.Tamam Florya'nin tek sorumlusu kendisi olabilir ancak transfer konusunda yardım almalı.
sözlükte birisi başkan veysel karaninin torunuymuş yazmış
o yüzden gitmiş ziyaretine
Sen ne diyorsun bu aldığın güvenilir biri miEn son mesaji:
bu sene kaç kere çalım attı yaOnyekuru 24 yasinda genc hizli calim atabiliyor, penalti almak hobisi. Bu adami almamak geri zekalilik...Alt ligden gelen BAY mi ilk 11 oynayacak?Fatih hoca iki senedir onyekuru onyekuru diyip duruyordu. Satin alma opsiyonu koydurttular simdide almiyor... simdi gider 30 yaslarinda bi kanat getirir... neymis partye gitmisde falan filan. Yaw belhanda taraftara sövdü saydi yollamadin..
Sen ne diyorsun bu aldığın güvenilir biri mi
Işıtani dis kapinin mandali yapmalarindan belliydi. Isitan bey yakinda istifa eder.HYurekli: "Işıthan Gün ve Ogan Tarhan ortak ve kulüpleri var, ticari bir iş dönüyor ve yönetim bundan rahatsız."
Bir bir dökülmeye basladilar
bu da sıvamaya başladıHYurekli: "Işıthan Gün ve Ogan Tarhan ortak ve kulüpleri var, ticari bir iş dönüyor ve yönetim bundan rahatsız."
Bir bir dökülmeye basladilar