Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Dün duyumculuk yapmayacağım demiştin bu ne tutarsızlık renktas
Ben tasiyorum buraya sadece
Namik biliyor neresi oldugunu
Derse paylasma paylasmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün duyumculuk yapmayacağım demiştin bu ne tutarsızlık renktas

başlıkta 2.üyelik tespit ettim
yokSen ve Murat Kara mı?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kurban kesti ya,fotolarda mutlu duruyor
Psvyi eksik kadro ile bile eleme şansımız var,merak etmeRenktaşlar ben söz konusu Galatasaray olunca asla negatif düşünmem ama biz mevcut ismi bizimle anılan isimleri aldık diyelim en iyilerini hemde, ama bizim psv yi eleme ihytimalimiz var mı sizce?
Psvyi eksik kadro ile bile eleme şansımız var,merak etme
Psvyi eksik kadro ile bile eleme şansımız var,merak etme
cozerse transferi fatih hoca cozer
Abi bana da gonder,daha yeni dondurma gomdum gerci ama kemiklerim sicakta daha cok yapisiyo sirtima yolla yiyem.zayifim benMillet arabalardan sarkarak şarkılar söylüyor eğleniyor bizde sol bek bekliyoruz. Çıkayım da kokoreç yiyeyim bari özledik yav![]()
inşallah sergen ama konuşulan isimlere bakıyorum hatta herkezin olursa çok iyi olur dediklerine bir yandan da psv n,n kadrosuna bakıyorum cidden inanılmaz kalite farkı var bence.Psvyi eksik kadro ile bile eleme şansımız var,merak etme
Bu herifte terim sevdalısı mıdır nedir ? Susamlı ekmek bulamasa F.Terim halleder susam eker dicek hale geldi
Malen ve dumpies midir nedir gidiyo onlar 2 haftayainşallah sergen ama konuşulan isimlere bakıyorum hatta herkezin olursa çok iyi olur dediklerine bir yandan da psv n,n kadrosuna bakıyorum cidden inanılmaz kalite farkı var bence.
Ben tasiyorum buraya sadece
Namik biliyor neresi oldugunu
Derse paylasma paylasmam