- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
teşekkürler babayiğitHayırlı nobetler arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler babayiğitHayırlı nobetler arkadaşlar
ihbar edelimbaşlıkta 2.üyelik tespit ettim![]()
neden :crushed:fener sohbet odası dinliyorum adam geçen sene interde 12 milyon euro kazanıyormuş nasıl gelsin diyorlar
fener sohbet odası dinliyorum adam geçen sene interde 12 milyon euro kazanıyormuş nasıl gelsin diyorlar
haluk rodop felan da açıyorlar oda ama onların kolpalarını dinlemektense bjk fb taraftar odaları daha güzel oluyorneden :crushed:
lafı nereye getirmeye çalışıyorsun açık açık söyle umut
bilelim!
ihbar edelim
Bekliyorum PM lütfen![]()
%100 emin olduğumda ihbar edicem şuan %95
kolpa sevgisi kendisine itiraz edenleri kolpalıyoryorum yapmadım kardeşim.Olanı aktardım
fanatiklik yapmadan taraftara gaz vermeden tutunamaz piyasada ölçüyü kaçırınca da böyle oluyorsunBu herif acayip bir tip.Ahmet ercanlar prof falan kalır yanında.
Işıtan transfer göruşmelerine ogan tarhan isimli menajer ile gidiyormuş.Camiada bundan rahatsız kişiler varmış.Ogan ile ışıtan ortakmış galiba.
:red::red::red:Bu herif eski yorumcuydu çok da bilgili biriydi lakin yanılmıyorsam barış ozbekle serkan çalıki bu getirtmişti Almanya'dan çok sovmustum
nereye gidiyorsunGalatasaray an itibariyle sahipsiz kalmıştır
İkna edelim geri dönsün uçaklar inmeye başlasınGalatasaray an itibariyle sahipsiz kalmıştır
Lincolnu de bu getirmişti:red::red::red:
burak başkanımız ikna edememişti biz de edemeyiz renktaşİkna edelim geri dönsün uçaklar inmeye başlasın Ekli dosyayı görüntüle 128804
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi