- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
Belhanda Adanali baskani takip etmisti sabahi Imza attigi aynisi olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda Adanali baskani takip etmisti sabahi Imza attigi aynisi olur mu?
Begenmis adamYaw bosver ve birakta 2 dakika hayal kuralim
50 gol 74 assistev paulinho ne istatistik yapar burada tahminleri alalım. fikir vermesi açısından önceki yıllarda ne yapmış onun ssni atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 129069
ev paulinho ne istatistik yapar burada tahminleri alalım. fikir vermesi açısından önceki yıllarda ne yapmış onun ssni atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 129069
Malili elemanı da alalım.
@Hayri Cund
nediyon ustad
+30 yaş transferlerle günü kurtarmaya çalışmaya devam sonra takım neden yavaş koşmuyor scout piri yetiş yaPaulinhoyu begenmedin yani. Yanlış anlamıyorum di mi
Guzel o halde skilss videari izlemeye gidiyorumBegenmis adamtakip edince görülüyor
yedek kalacağı takıma + kaos içindeki takımlara gitmemeli artıkOpsiyon 15’ti sanırım. Ciddi bir haberde görmedim kendisi hakkında. Leverkusen falan konuşuluyor ama teklif yok sanırım.
bişi demedim b. burtz
Hollanda ligindekini de alalımMalili elemanı da alalım.
son 4 senedeki istatistiği yetmiyor mu ula2017 de mi başlamış futbola?
Td yim rtaş
Pro lisanssız
Bu 10 no oynayacak. arkasındaki 2 li koşsun. Senin apachiı Belhanda kosuyorduda noluyordu. Rakibi kontraya cikartiyordu+30 yaş transferlerle günü kurtarmaya çalışmaya devam sonra takım neden yavaş koşmuyor scout piri yetiş ya