Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpte beyni olan biri varsa , yabancı sınırı gelmişken Alanya Başkanı'nın bunu bize 8M'den aza satmayacağını bilmesi lazım.

Akbaba transferinde Alanya'nın yaptığı ortada. Bi de bu bilgiyi sitede zaten vermişti. Başka biri gibi daha çok bence.

Emreakbaba imzaladığı için moralim çok bozuldu ne yalan söyleyim. Yönetim umutlandırmıştı, kafalar değişmiş diye umuyordum ama aynı tas aynı hamam aynı oyuncular aynı hoca aynı kafayla geçen yıldan farklı ne bekliyoruz ki. Yine kanser olup çıkacaz. Şu adamların yerli zorunluluğu bile olsa oynamasına karşıyım. Buna verilecek bir dakikayı gider altyapıdan bie oyuncuya verirdim. Çok üzüldüm.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ghezzal gelse 78% sampiyon oluruz

Muslera
Yedlin-Kaan-Marcao-Alioski
Aytaç-Gedson
Akbunar-Ghezzal-Kerem
Mustafa​

kardeşm piyasa bakın bünyamin balcı 5 milyon berkan kutlu 3.5 milyon nerden bulcaz türko. gurbetçi mi toplıcaz ki orda da klüpler türk çakal külüpleri gibi piyasa yaptırıyor bu statü yüzünden. akıllı olur musunuz

Bu hafta hareketli geçmeli ve somut gelişmeler olmalı. Muhtemelen nakit sıkıntısını çözmüşlerdir bu sürede. Anlaştığımız isimleri açıklarız umarım.

5b0f00d5ae298b43cc1c9e1f.jpg

Saglam orta saha hattı kuramazsak sampiyonlugu ruyamızda goruruz.

Hocam Akbaba'nın imzalayacağı 3 haftadır belli , örtecekleri bir durum yok.
Belliydi ama kesin değildi,bu bile rahatlatıyodu işleri

Ölüm döşeğinde olan birinin öleceği bilinir ama resmen ölünce üzülünür ya buda aynı böyle bi durum

Dün twit atıp o olmuyo bu olmuyo diye haber pompalayan adam eğer şafak operasyonuyla gece yarısı dieng ghezzal kulübe olumluyuz geliyoruz diye haber vermediyse ki hadi verdi diyelim kulüp gsevgisine anında bildirmediyse tepkiyi dağıtmak için haber pompaladığı aşikar

En iyi ihtimal ghezzal afrikalı ön libero doğru ve müspetti akbabadan sonra servis etmeyi uygun gördü

Totalde herşey aynı kapıya çıkıyo

Boupendza için dün biri transferin son 10 günü belirleyici olur demişti. O zamana kadar elden çıkaramazlarsa fiyat kırıp satarlar diyordu. Şimdi yüksek fiyat çekiyorlatmış sanırım

Ghezzal için de falcao ve feghouli gidecek de ghezzal veya o tipte biri alınacak ölme eşeğim ölme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt