Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupada çeyrek finalmi yarı finalmi yada lig sampiyonlugu mu birini tercih edecek olsanız ?

Renkdas kusura bakma ama kalitesiz bir yorum olmus. Iste bu gol atti zihniyeti yüzünden takimda tutular. Ama gol haric takim oynunu *** ettigini kimse bisey demiyor. Bi tane topu kapamadigina bisey demiyor, sahada bos bos kostugunada laf yok ama seken topu bos kaleye attiginda bizi sampiyonlukta tutyor...
Cunku o lanet olasi topu iceri atinca puan ve puanlar kazaniyorsun.

sağ performansı kötü os performansı da eh işte
izlediğim 2 3 umit milli 1 2 antalyma maçı özelinde konusuyorum tabii
Geçen sene Bünyamin' in alınmasının faydalı olacağını söylemiştim burada; daha yeni yeni kadroya giriyordu, yabancı kuralı değişikliği söz konusu değildi ve yanlış hatırlamıyorsam sözleşmesinin son senesine giriyordu. Uygun fiyata alınabilirdi yani...

Kesiciliğinin çok iyi olmadığına katılırım. Olumlu yanı hep oyunun içinde olması, gayretli bir futbolcu, ayağı da tahta değil...

Şöyle de bir şey var; bek oyuncularından insan üstü bir performans bekleniyor. Dünyada da biraz böyle ama bizde iyice abartılıyor. Rakip ataklarda kanadı hiç boş kalmasın, ters kademelerde hata yapmasın, oyun bekler üzerinden kurulsun, ara pasları atabilsin, her maç 20 defa bindirme yapsın, şahane ortalar açsın, arada gol de atsın!..

Böyle olunca da tatmin edici performans ortaya koyabilen bek oyuncusu çok nadir çıkıyor, çıkan da bunu uzun süre devam ettiremiyor genellikle. Şahsen Ligue 1 şampiyonunun bekini beğenmeyenlerdenim mesela...

Avrupa' da pek çok TD ün 3 lü defans tercih etmesindeki sebeplerden birinin de bu yükü paylaştırma gayesi olduğunu zannediyorum...

Linnes ve Donk disinda kimseyi göndermedi Terim.

Stoper bulamayip Donk'u cagirir bir kac gün sonra

Sözlesme olmush mu hodjcam gibi seyler okuruz

Onyekuru ve Sarrachiyi gönderdi ya. Oysa gitmesi gereken; Babel, falcao, fegh, Ömer, Emre T., Akbaba… ama sözleşmesi bitenlerle sözleşme yenilendi maalesef. Emre T ile Ömer ne işe yarıyorlar, bunların yaptığı işi Süleyman lüş da yapardı. Sarrachi’nin yarısı bu iki topçunun iki katı.. Püro ile poz veren Arda efendiyi hesaba koymadım bile…
Bu durumda başarı bekliyorsa TD; topçular değil ben şampiyon yaparım takımı demektir. Oysa iki sezon üst üste hep suçu yönetime attı bizim teknik ekip.
Ama buna rağmen aynı topçularla devam ediyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt