Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat ne garip ya

5 sene önce nice de kruvasan yiyen adamlar 5 sene sonra adana dürümün arasına sumaklı soğan koyacak açık ayran falan isteyecek. tuhaf

resized_e3acf-14c8cb86aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
Ciğer şiş Kebap ve acılı şalgam kombinasyonu da iyi gider

Batmaz, deli gibi vergi veyoruz bunlarda ucundan nasipleniyor Murat Sancak ADS başkanı; Ethem Sancak'ın kardeşi, sadece bir tek tank palet fabrikasından kazançları yeter, diğerlerini saymıyorum
Himmm bilmiyordum valla.O zaman devletimiz varolsun,milletimize hamdolsun diyelim.😂

hayat ne garip ya

5 sene önce nice de kruvasan yiyen adamlar 5 sene sonra adana dürümün arasına sumaklı soğan koyacak açık ayran falan isteyecek. tuhaf

resized_e3acf-14c8cb86aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
Gastronomi'nin başkenti Adana 'dır kimi zaman da Hatay & Urfa ve Antep olduğu da görülmüştür 😄

Paulinyo 3 sene üst üste zamlı kontrat istiyor Galatasaray bunu ödeyemez

kadir

Batmaz, deli gibi vergi veyoruz bunlarda ucundan nasipleniyor Murat Sancak ADS başkanı; Ethem Sancak'ın kardeşi, sadece bir tek tank palet fabrikasından kazançları yeter, diğerlerini saymıyorum
Abi bu iddialarda çok gülünç. Devlet 4 büyüklerin her sene vergisini silmiyor mu? Ya da tesisler için vs beleş arazi vermiyor mu? Her sene 3 büyük kulüp başkanı saraya Reise ziyarete gitmiyor mu? Hepsine akpspor diyelim o zaman

Gastronomi'nin başkenti Adana 'dır kimi zaman da Hatay & Urfa ve Antep olduğu da görülmüştür 😄
Adana mı
Hatay'ın meze çeşitleri bile Adana'nın yemek kültüründen daha çeşitlidir.
Urfa dediğin şehrin yemek kültürü de patlıcan ve biberi fırına vermekten ibaret.
Hatay ve Antep varken Adana ve Urfa'nın esamesi bile okunmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt