- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
erzuruma yüzde 90 ua verilmiştir mümkün değil inandıramazsın beniyok uA'ya belli yer veriliyor
500 kişilikse 200 civarı
geri kalan münferitlerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erzuruma yüzde 90 ua verilmiştir mümkün değil inandıramazsın beniyok uA'ya belli yer veriliyor
500 kişilikse 200 civarı
geri kalan münferitlerin
salih için bu kadar şova gerek var mı açıkla gitsin harbi small yav

salih için bu kadar şova gerek var mı açıkla gitsin harbi small yav
ben konya'da 1 kere uA ile girdim geri kalanı hep kendim aldımerzuruma yüzde 90 ua verilmiştir mümkün değil inandıramazsın beni
Pahalı bir oyuncak almış bizim çocuklar tabi ki Galatasaray sağolsun.Bir foto inadına Galatasaray'ın kasasından kolombiyalıya 200 milyon tl çıktı
paulinho gelirse profil resmimi çilek olarak güncelleyeceğimrahat ol muz reis
muzu kaldırır mısınpaulinho gelirse profil resmimi çilek olarak güncelleyeceğim
Herkes yerli oyuncularla yapılan sözleşmelere takmış. Emin olun yabancı sınırı olmasa bizdeki yerlilerin hiçbirisiyle sözleşme uzatılmazdı. Burası Galatasaray, maalesef vasat da olsa 50 bin euroya oynatacak durumda değilsin, takımda mutlaka ikilik ve gruplaşma çıkar. Hadi bakalım İlk 11’e yazabileceğimiz yerli oyunculardan, 3-4 tane ucuzundan bulun da kadroya yazalım. Bursa bile 3 oyuncuya 15m euro istemiş. Hoca herşeyin farkında yerliler vasat olduğu için yabancıları elit dizmeye çalışıyor. Onyekuru bile malum.
söndürürüz rahat olBu hafta ici transferler gelmeli. Yoksa bende de yangın çıkacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gs ve vefa mı?
luyindama?
süperDiagne