Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbretlik olayı örnek diye sunmuşsun ki orada eskiden çok beğenilen Saracchi filan da vardı ve Emre' nin sakatlığı da yeni değildi üstelik. Kafan karışık anlaşılan...

emre ornegini başımıza geleceği bildiğim için verdim birşey ispat etmek için değil yoksa ayilıp bayilmıyoruz ismaile ..
Bu arada kafam da karışık cidden sınır geldi para yok yerli oyuncu bulamıyoruz gözü kapalı 3 yerli bile yazamıyoruz kadroya alternatifleri dusunuyorum

Bu habere göre Slavia Prag'ın beklentisi 8.6 milyon euro eğer böyle ise 5-6 milyon euro+ 1-2 milyon bonusa okey olabilirler eğer başka ciddi talipleri olmazsa.

taraftarları ağlıyor
1625419234788.webp

en iyi oyuncumuz demiş çoğu

Ismail Cokcalis ile ilgileniyormusuz sag bek icin. Iste böyle transfer lazim sag bek yedegi olarak. Bu videoda baya iyi izlenim birakti.

Edit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pzt arda
Salı terim

En erken çarş bomblar patlamaya başlar

hemen gelsin o zaman. troll felan yapmıyolarsa ki sanmıyorum, bi takım taraftarı üzülüyorsa o topçu boş çıkmaz. zaten videolarda da kaliteli duruyordu.

yaşı da ideal. en az 3 yıl üst düzey oynar, minyon topçular fizik olarak çökmüyor.
yok bu sefer troll değil
ciddiler

Yalnız bu hafta da bir gelişme olmazsa bizim transfer işi yalan oldu demektir..Ortam bu kadar isinmisken somut gelişmeler olmalı yoksa bu haberlerin alayı kolpa demektir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt