Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu (tanimiyorum) anlatilan ozelliklere sahipse, uzun zamandir oyle bir oyuncu izlemedik takimda. Uzun zamandir hucumda yaraticilik yok uzaktan sut yok goze hos gelen hucum aksiyonlari yok.

Bu Gezzal denilen eleman sampiyonlar ligi oynamak varken neden bizde oynamayi secsinki?Super ligin en buyuk takimi olabiliriz ama yabanci bir futbolcu icin hiç bisey ifade etmez bu

biz kopyalama olayı olduğu gün hagiyi popescuyu bülent korkmazı davala ünsal penbe felan kopyalatacaktık şimdi belki futbol oynayabilirlerdi :D

iste-yilin-transferinden-ilk-kare-sneijder-uc-4264881_amp.jpg

191962.jpg

Stanciu’num videolarına bakıyorum nasıl transfer olmamış iyi takımlara acaba, videolarda bayaa başarılı

Bu Gezzal denilen eleman sampiyonlar ligi oynamak varken neden bizde oynamayi secsinki?Super ligin en buyuk takimi olabiliriz ama yabanci bir futbolcu icin hiç bisey ifade etmez bu
adam der sanki kargalar çeyrek final yarı final mi yapacak.üç kuruş fazla verene giderim buyüzden diyebilir .ben kargaların el birliğiyle şampiyon edildiğine inandığım için hiç bi oyuncusu gözümde beş para etmiyor abubakar hariç.geçen yıl akbilin el birliğiyle şampiyon edildiği rezil olduklarıyla ortaya çıktı,bu senede kargaların tüm defoları asıl halleri yardım gelmezsse kabak gibi ortaya çıkacak.

Stanciu hakkında scout raporumu açıklıyorum

Uzaktan iyi vuruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt