- 10 Haziran 2019
- 10.060
- 8.617
- 873
Gedson atesi yanmaya basladi
Otel, sponsor mevzusu ne oldu bilgi var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson atesi yanmaya basladi
Yerli haklarımızı nereden kullanacağız acaba
4 pozisyon bulabildim; buyrun kaliteli yerlilerle doldurun
1. Stoper (Kaan)
2. Sağ Bek (İsmail Ç)
3. OS (Taylan - Aytaç - Berkan)
4. Sol Açık (Kerem - Barış)
Bence çok bir farklarıda yok ikiside topu alıp saga sola veren oyuncular etobo biraz daha saldırgan sanki taylan topu alıp uzun veya derinlemesine kullanıyor bence aralarında çok fark yok takımda o işi en iyi yapan donktu sen düşün takımın haliniÖyle bir şey olmadı. Kronik sakatlığı vardı ki daha yeni ameliyat olmak zorunda kaldı...Sıkça eleştirdiğim Hoca kafayı yemediyse, Taylan oynayabilecek durumdayken sahaya Etobo' yu sürmemiştir herhalde...
OS olarak Dieng ismi geçiyor, gelirse Taylan ya da Aytaç bu orta saha modeline uygun olmaz. Çok kısır olur. Nasıl bir tercih olacak merak ettim1 orta saha-1 kanat kesin 3. Kişi muallak .. Bu iş aslında kaana bağlı o olursa stoperde harcarız hakkımızı o olmazsa mecbur yabancı stoper gelir öyle bir senaryoda da stoperin katkısına göre ya alpaslan oynar ya sol bek yerli olur veya orta sahada 2 yerli oynar ..
Taylan iyi-kötü bir futbolcu, bence gayet iyi. Ötekinin futbolculuktan ekmek yemesi, Allah' ın kendisine sunduğu haksız bir lütuf, haşa...Bence çok bir farklarıda yok ikiside topu alıp saga sola veren oyuncular etobo biraz daha saldırgan sanki taylan topu alıp uzun veya derinlemesine kullanıyor bence aralarında çok fark yok takımda o işi en iyi yapan donktu sen düşün takımın halini
OS olarak Dieng ismi geçiyor, gelirse Taylan ya da Aytaç bu orta saha modeline uygun olmaz. Çok kısır olur. Nasıl bir tercih olacak merak ettim
Gece olunca Gedson'u alıyoruzGedson geri sayımına mı başlıyoruz
Can renktas senin Paulinhoyu izlediğini hiç sanmıyorum mücadele yorumundan bundan emin oldumSadece falcao mu?
Babel,arda,feghuli,belhanda vs.
Futbol artık mücadele etmeyen isimleri kaldırmıyor.