Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolculuğu sabrıden bile kötü olan ömer bayrama 3 senelik sözleşme geçen sene kaçan şampiyonluğun en büyük nedeni fizik gücü maksimum emre çolak kadar olan emre akbaba ile 2 senelik sözleşme.Derin Galatasaray bu ikisi kesin

Hocam dediklerinize katılmakla birlikte yabancı kuralının 8+0 değil değil 8+6 olduğunu hatırlatmak isterim. Onyekuru öyle yedek kalınca ağlayacak fazla maaş alacak bir oyuncu da değil. Hocanın neyi planladığını bilmiyorum. Ama onyekuru'yu bu fiyatlarda da kaçırmama fikrindeyim.
Reis gözünü seveyim takımda sol bek yok sağ bekte sadece Yedlin var Luyindama'nın gitmesi ihtimalini konuşuyoruz asla ama asla kanat oynamaması gereken Babel/Arda Feghouli gibi oyuncular haricinde sağ kanat oyuncusu yok takımda biz oturup Onyekuru 'ya 3-4 mil.€ verelim de yedekte otursun demek saçma geliyor bana

Hani Onyekuru 'yu Avrupa futbolunda kapışıyorlar da benim mi haberim yok ? ilk önce ilk 11 düzeyinde oynayabilecek stoper alırsın sol bek alırsın 2 tane orta saha ve sağ kanat alırsın sonra Omar 'ın durumuna göre sağ bek alırsın bence ondan sonra oturup konuşacağımız bir ihtimal Onyekuru

Şu saydığım transferler yapılsın ondan sonra Onyekuru neden geldi demem adam sıtma atlattığı yarım sezon kadro dışı kaldığı dönemde bile geldi katkı sağladı Kerem 'le birlikte dediğin gibi gelsin sol kanadı emanet edelim ama Psv maçına çıkacağız ilk 11 'in yarısı eksik benim önceliğim bu mevkiler olurdu açıkcası

Böyle giderse ilk 11 'de kullandığımız defansif orta saha Taylan onun yedeği Aytaç olur, ilk 11 'de oynayacak sol iç oyuncumuz Emre Kılınç onun yedeği Akbaba / Ömer filan olur

Böyle yabancı sınırlamasının da transfersizliğin de ...

sağ kanada artık sol ayaklı birini alabilir miyiz? takımdaki marcao hariç sol ayaklara bak, şaka gibi :D

- ömer bayram
- kılınç
- akbaba
- taşdemir

vallahi bütün emreleri topla bi emre çolak etmez.

Reis gözünü seveyim takımda sol bek yok sağ bekte sadece Yedlin var Luyindama'nın gitmesi ihtimalini konuşuyoruz asla ama asla kanat oynamaması gereken Babel/Arda Feghouli gibi oyuncular haricinde sağ kanat oyuncusu yok takımda biz oturup Onyekuru 'ya 3-4 mil.€ verelim de yedekte otursun demek saçma geliyor bana

Hani Onyekuru 'yu Avrupa futbolunda kapışıyorlar da benim mi haberim yok ? ilk önce ilk 11 düzeyinde oynayabilecek stoper alırsın sol bek alırsın 2 tane orta saha ve sağ kanat alırsın sonra Omar 'ın durumuna göre sağ bek alırsın bence ondan sonra oturup konuşacağımız bir ihtimal Onyekuru

Şu saydığım transferler yapılsın ondan sonra Onyekuru neden geldi demem adam sıtma atlattığı yarım sezon kadro dışı kaldığı dönemde bile geldi katkı sağladı Kerem 'le birlikte dediğin gibi gelsin sol kanadı emanet edelim ama Psv maçına çıkacağız ilk 11 'in yarısı eksik benim önceliğim bu mevkiler olurdu açıkcası
Bunların hepsinin planlanması yapılmıştır zaten. Onyekuru'yu avrupa değil de ligte herhangi bir rakibe karşı forma giydiğini görürseniz üzülürsünüz açıkçası. Ben böyle bir şeyin yaşanmasını istemediğimden onyekuru'yu istiyorum. Şu an hoca zaten bekletiyormuş onyekuru'yu. Ama bana barış geldi onyekuru yok diyenlere gülüyorum sadece. Bana göre de elzem iki transfer 2 yabancı orta saha+1 yabancı sağ bek+1 Yabancı sol bek. Hangi takımı isteme olayı çok saçma bence. Ben dahil herkes bonvervisin 4.75'e kadar indiğini görünce artık evine hoşgeldin onyekuru dedik. Hoca da artık kesin olarak kadromuza kattık açıklamalarını yaptı. Böyle bir kanat oyuncusunu bu paralara avrupadan almak hayal artık. Fırsat transferinin tanımı da bu zaten. Diğer dediklerine katılıyorum. Eğer onyekuru beklerse, elzemler halledilip yazın sonuda doğru olsa da kesinlikle onyekuru kadroya katılmalı. Açıkçası katılacağını da düşünüyorum.

Emre Akbaba, maaşını 5.2 kura sabitledi diye minnet borcu varmış gibi kabul edildiğini zannediyorum ki istese kabul etmez, söke söke alırdı, güncel kur üzerinden. Doğruya doğru...

Yoksa bizdeki en iyi haliyle de yeni sözleşmeyi hak edecek bir şey yapmadı. Düşünüyorum, hiçbir mevkiinin 3. alternatifi bile olmamalı...

Emre Akbaba, maaşını 5.2 kura sabitledi diye minnet borcu varmış gibi kabul edildiğini zannediyorum ki istese kabul etmez, söke söke alırdı, güncel kur üzerinden. Doğruya doğru...

Yoksa bizdeki en iyi haliyle de yeni sözleşmeyi hak edecek bir şey yapmadı. Düşünüyorum, hiçbir mevkiinin 3. alternatifi bile olmamalı...
Akbabanin insiyatifinde olan bir durum değildi bildiğim kadarıyla.

Genel olarak tüm Türk futbolcuların döviz üzerinden olan sozlesmelerindeki kur sabitlendi.

Muhtemelen kur sabitleme olayından sonra soz verildi sozlesme konusunda. Yoksa kimse bu kadar gereksiz bir oyuncu ile sozlesme yenileyecek kadar aklini kaybetmemistir. Sozlesmesi bitmesine rağmen tek bir kuluple adi anılmadi gecen sezondan beri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt