Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar az önce Hande Hanıma yazdım, forumun ismini kullanmadım ama yangın tayfa transfer soruyor dedim. 2 temmuzdan itibaren transfer yapabilecek duruma geldik, benim alanım değil biliyosun ama kısa süre içerisinde güzel haberler alacağımıza eminim dedi. Çok bişey öğrenemedim ama 11 yıllık forım hikayemde hem de resmi olan bu duyumculuk fırsatını kaçıramazdım.

Renkdaş seni yazdık bir kenara, ara ara yoklayacaz, küsmece darılmaca yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekran görüntüsü 2021-06-29 233456.webp

Stanciu geldi de yaşini tartisiyonuz. Bos kaleye top yetistiremeyen topcularimiz var. Stanciu beğenilmiyor :)
İlginç bi taraftar kitlemiz var. Bizim taraftar kimi alırsan al boklamakta üstğne yok. Fb taraftarı da bi poşet bok al ver övecek bi tarafını bulur yine

Ama aklimda su var.

Texeira bostayken, neden stanciuiya gidildi acaba?

Texeira, burada net talisca etkisi yaratir.

Bizim haricimizde kimse yalnız transfer yapamıyor bizim sıkıntımız ön eleme maçına çıkacak olmamız. Tabi başkan gelmeden çok heveslendirdi şuan için günler azalıyor ama transfer yok. Yinede hocanın isteği oyuncuları alacağını düşünüyorum. Yalnız bu sponsorluk anlaşması neden yapılmıyor acaba

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada

Ajax, Berghuis transferinden vazgecti galiba.

Hocalari, daha iyisine ariyoruz dedi basin toplantisinda.

Adamlar kendileri de biliyor olmalı ki yaptıkları işin doğru olmadığını, bu yüzden birkaç gün arayla açıklıyorlar çöplerle olan yeni sözleşmeleri. Taraftar için hazmı kolay değil. Sindire sindire...
Cuma ya da c.tesi günü donk açıklanır diye tahmin ediyorum.

Şimdi şöyle bir gerçek var. Rosier dediğiniz adam Yedlin’i B planıydı.Bu adamı aşırı değersezleştiriyorsunuz bence. O kötüyken tüm takım kötüydü , sonra sakatlandı zaten.Önünde kimin oynadığı belli değil. Bence hoca kullanamadı.

Geçen hazırlık maçında rakibin arkasında rakibi yakaladı falan baktım taç muhabbeti oldu diye ooooo bu ne satılsın falan. Dilinize düştükten sonra kuş tutması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt