Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Sabahki açıklamaymış yav bende şimdi sandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen renkdaş, dinledim dinledim dinledim hiçbişi anlamadımSabah ki aciklama?
anlamadim ama insanlar insanlara benzeyebilir .Küfür etmişim bir tepki verdin renkdaş.
Serdar bizi everest tepesinde çıkartıp ordan aşağıya attın farkında misinSabahki açıklamaymış yav bende şimdi sandım
bay mino kim?Murat Sancak, Bay Mino ile ileride de çalışacağız dedi. Wow
İbo ile görüşüyorlar deniyor , Erkan Zengin aracılığıyla.Murat Sancak, Bay Mino ile ileride de çalışacağız dedi. Wow
geçen seneki kontrattaki maddeye göre
Özür dilerm renkdaş canlı yayın yazıyodu tıkladım hemen sonradan farkeetimSerdar bizi everest tepesinde çıkartıp ordan aşağıya attın farkında misin
Adana hangi limit ile Belhanda ve Balotelli'yi alabiliyor ?
:crushed:
Yok yav ne özürü takiliyorum.Özür dilerm renkdaş canlı yayın yazıyodu tıkladım hemen sonradan farkeetim
O kontrat süresi bitti. Yeni bir kontrat var ve şartları belli değil. Eğer geçen yıl ki kontrat kapa bildirilmeseydi şimdi onu da bilmiyor olacaktın. Eğer gerçekten 5 ise (ki bu konuda ortaya bir delil koyamıyorsun) ve bu tahminin tutar ise bu tahmini de geçen yıl ki şeffaflığa borçluyuz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adana hangi limit ile Belhanda ve Balotelli'yi alabiliyor ?
Gidip en kötü adamı alacaklarFabrizio yarin Mario Rui ile ilgili gelisme olabilir demis twitch yayinda