Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın tayfa son sabırları oynuyor; Pazar günü başlar yangın

1625775520430.webp

Bu yabancı sınırı dediğim gibi değişecek öyle görünüyor. Sonlara doğru vites arttırılır.
Yönetim geç kaldığını ve bunun eleştirilmesinin çok doğru ve haklı olduğunu düşünmekle birlikte bazı transferlerde özellikle yerli bu bile bekleniyor olabilir. Mesela Berkan'ın, Bünyamin Balcı'nın fiyatları daha düşebilir. Yabancı sınırı eski haline bir daha 3-4 yıl dokunmamak şartıyla dönerse Onyekuru da bu arada bir yere gitmediyse bence o da tekrar transfer edilir. Umarım en yakın zamanda yabancı sınır eski haline döner.

Fatih hoca berkan mahmut gibi hem iyi bir registaya hem de sagbeke,yusuf erdem gibi hem sagbek,sag kanat,sol kanat oynayabilen genc ve joker futbolculara sahip oldugu icin sansli.umarim bu sefer firsati tepmez.berkan kadar yusufta fizik olarak hazir.cüssesi yerinde

Yönetim geç kaldığını ve bunun eleştirilmesinin çok doğru ve haklı olduğunu düşünmekle birlikte bazı transferlerde özellikle yerli bu bile bekleniyor olabilir. Mesela Berkan'ın, Bünyamin Balcı'nın fiyatları daha düşebilir. Yabancı sınırı eski haline bir daha 3-4 yıl dokunmamak şartıyla dönerse Onyekuru da bu arada bir yere gitmediyse bence o da tekrar transfer edilir. Umarım en yakın zamanda yabancı sınır eski haline döner.
KB'de net açıklama yapılmış. Kulüpleri dinlememe olanakları yok. Bu bir siyasi karar yakında da değişmeli. Onyekuru için korkuyorum bize gelmezse TR ligine falan gelmesin istemiyorum valla.

Yönetim şu an tam olarak ne yapıyor bilemiyorum . Ya çok gizli , derinden transferler bitiriliyor ya da 2. senaryo ki hiç olsun istemem transferde işi bitiremiyorlar
Transferler bitiriliyor ise gizliden genelde bonservisli yapıyorsak bir peşin ödeme de istiyorlardır bunun için de Tff'nin vermesi gereken ve Socios'tan gelecek olan sıcak paranın gelmesi bekleniyor olabilir. Yada 2. senaryo'dur zaten başka ihtimal de yok herhalde.

Son gun Trannsferleri yapacaklarsa hic yapmasinlar Cengiz kralini yapiyordu zaten.Burak Elmasi destekledik filan.Yeni gelen yonetimi elestirme gibi bi huyumda yoktur ama adamlar bildigin salak durumuna aldilar bizi sampiyonlar ligine soyle oyuncular yetisecek boylr hazir olucaz cart curt.Burak Bey cikip bi tane bile aciklama yapmadi yaziktir.Yazik.Cik konus kardesim ne var ne yok.Aglayacaksanda isim basinda birak gitsin.

Hic riskli oldugunu düşünmüyorum. Koy Mahmut'u oynasin sag bekte. Cocugun bariz fiziksel ve zihinsel ustunlugu var yasitlarina gore. Simdi oynatmazsan ne zaman oynatacaksin? Stopere ve sol beke ayir bütçeyi. 2 saglam yabancı iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt