Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Yönetim şu an tam olarak ne yapıyor bilemiyorum . Ya çok gizli , derinden transferler bitiriliyor ya da 2. senaryo ki hiç olsun istemem transferde işi bitiremiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane doğru haberine şahit olmadımGüvenilir mi bu arkadaşımız
Tutturma konusunda 0Güvenilir mi bu arkadaşımız
Yönetim geç kaldığını ve bunun eleştirilmesinin çok doğru ve haklı olduğunu düşünmekle birlikte bazı transferlerde özellikle yerli bu bile bekleniyor olabilir. Mesela Berkan'ın, Bünyamin Balcı'nın fiyatları daha düşebilir. Yabancı sınırı eski haline bir daha 3-4 yıl dokunmamak şartıyla dönerse Onyekuru da bu arada bir yere gitmediyse bence o da tekrar transfer edilir. Umarım en yakın zamanda yabancı sınır eski haline döner.Bu yabancı sınırı dediğim gibi değişecek öyle görünüyor. Sonlara doğru vites arttırılır.
KB'de net açıklama yapılmış. Kulüpleri dinlememe olanakları yok. Bu bir siyasi karar yakında da değişmeli. Onyekuru için korkuyorum bize gelmezse TR ligine falan gelmesin istemiyorum valla.Yönetim geç kaldığını ve bunun eleştirilmesinin çok doğru ve haklı olduğunu düşünmekle birlikte bazı transferlerde özellikle yerli bu bile bekleniyor olabilir. Mesela Berkan'ın, Bünyamin Balcı'nın fiyatları daha düşebilir. Yabancı sınırı eski haline bir daha 3-4 yıl dokunmamak şartıyla dönerse Onyekuru da bu arada bir yere gitmediyse bence o da tekrar transfer edilir. Umarım en yakın zamanda yabancı sınır eski haline döner.
Transferler bitiriliyor ise gizliden genelde bonservisli yapıyorsak bir peşin ödeme de istiyorlardır bunun için de Tff'nin vermesi gereken ve Socios'tan gelecek olan sıcak paranın gelmesi bekleniyor olabilir. Yada 2. senaryo'dur zaten başka ihtimal de yok herhalde.Yönetim şu an tam olarak ne yapıyor bilemiyorum . Ya çok gizli , derinden transferler bitiriliyor ya da 2. senaryo ki hiç olsun istemem transferde işi bitiremiyorlar
BAY'ın arkasından böyle hiç adını duymadığımız bir adamı pat diye getirirler bu geçerliYönetim şu an tam olarak ne yapıyor bilemiyorum . Ya çok gizli , derinden transferler bitiriliyor ya da 2. senaryo ki hiç olsun istemem transferde işi bitiremiyorlar
Yabancı sınırı eski haline dönerse alırız Onyekuru'yu bence.KB'de net açıklama yapılmış. Kulüpleri dinlememe olanakları yok. Bu bir siyasi karar yakında da değişmeli. Onyekuru için korkuyorum bize gelmezse TR ligine falan gelmesin istemiyorum valla.