- 11 Haziran 2015
- 39.815
- 28.231
- 2.193
3 yerli lazım ilk 11'e, Sorloth mükemmel olur ama TR'ye dönmez bence bi 2 sezon dahasarloth yazmak daha iyi sanki halil yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yerli lazım ilk 11'e, Sorloth mükemmel olur ama TR'ye dönmez bence bi 2 sezon dahasarloth yazmak daha iyi sanki halil yerine
tamamen katılamıyorum ya pas oyunu çok zayıf gibi geliyor 4 milyon güncel kura göre çok paraSezonda gol asist min 15 gole katkı sağlayacak adamı elden kaciracagiz.
Terim'in takıntıları yüzünden gidecekSezonda gol asist min 15 gole katkı sağlayacak adamı elden kaciracagiz.
onyekuru beşiktaşa yakın diyorlar
bayı direkt 11 e monteleyeceklerse büyük yanlış olurYıkım olur, yazık olur, günah olur… etme Fatih hocam, BAY Kuru’nun sol ayakkabısının bağcığı olamaz.. Yapmayın….
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onyekuru alınmıyorsa daha iyi bir alternatif vardır illaki. Alınır yoksa rahatlıklaYıkım olur, yazık olur, günah olur… etme Fatih hocam, BAY Kuru’nun sol ayakkabısının bağcığı olamaz.. Yapmayın….
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tamamen katılamıyorum ya pas oyunu çok zayıf gibi geliyor 4 milyon güncel kura göre çok para
ama ona göre de kontra atak oyunu için daha iyisini bulamayız bu ucuzlukta....Şampiyonlar Liginde sana bu tarz adamlar lazım büyük ve önde oynayan takımlara karşı....tamamen katılamıyorum ya pas oyunu çok zayıf gibi geliyor 4 milyon güncel kura göre çok para
Adamlar check-checkKarara bak.![]()
Üstad müthiş özetlemişsin az bile söylemişsin dikkat et ama bunlar için değmez. Sadece eşref,öztürk olsaydı şunu yapardı demeyi bilirler. Neden? Çünkü muhalif olmak için doğmuşlar.Yazmayayim diyordum ama 3-5 tane ust uste okuyunca hepsine toplu bir cevap yazayim:
Arkadaslar siz Galatasaray’ın başına gelseydiniz yeni yönetimin becerdiklerinden ne kadarını becerebilecektiniz 10 günde?
1. Terim ertesi gün iş başı yapacak.
2. 170 milyon TLlik vergi cezası iptal edilecek.
3. Tudor’un 840 bin Euroluk tazminatı ödenecek.
4. Rizespor’a ödenmesine Tahkim tarafindan hükmedilen 1.4 milyon Euroluk tazminatın ihtilaflı olduguna hükmettirilecek ve transfer tahtası açtırılacak.
Söz verdi yapsın demek, klavye delikanlılığı yapmak, zırlayan şımarık velet misali bir davranış.
Fenerli olup da burada provakatörlük yapanlara hadi naş antuya diyorum, diğerlerine de aklınızı başınıza alın.
11-12 Temmuz’a kadar birşey olmazsa, o zaman haklısınız. 10 gün bekleyelim.
TL çıkacak o bence.2.ligde tek sezonu olan barışa bile en az 1.5 verdik