Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıkım olur, yazık olur, günah olur… etme Fatih hocam, BAY Kuru’nun sol ayakkabısının bağcığı olamaz.. Yapmayın….

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onyekuru alınmıyorsa daha iyi bir alternatif vardır illaki. Alınır yoksa rahatlıkla

kuruya bence sağlam dur demiştir fatih hoca seni ucuza çözecegiz . başka açıklaması yok . hoca onu veto etmez. arda yı emre akbaabyı çizmeyen terim onyekuruyuda silmez bu şekilde üstelik baya ipten aldı geçen senede hazır olmamasına karşı

Takip ediyordu diyen var etmiyordu diyen var :D
20210702_224549.webp
20210702_224551.webp

Yazmayayim diyordum ama 3-5 tane ust uste okuyunca hepsine toplu bir cevap yazayim:

Arkadaslar siz Galatasaray’ın başına gelseydiniz yeni yönetimin becerdiklerinden ne kadarını becerebilecektiniz 10 günde?

1. Terim ertesi gün iş başı yapacak.
2. 170 milyon TLlik vergi cezası iptal edilecek.
3. Tudor’un 840 bin Euroluk tazminatı ödenecek.
4. Rizespor’a ödenmesine Tahkim tarafindan hükmedilen 1.4 milyon Euroluk tazminatın ihtilaflı olduguna hükmettirilecek ve transfer tahtası açtırılacak.

Söz verdi yapsın demek, klavye delikanlılığı yapmak, zırlayan şımarık velet misali bir davranış.

Fenerli olup da burada provakatörlük yapanlara hadi naş antuya diyorum, diğerlerine de aklınızı başınıza alın.

11-12 Temmuz’a kadar birşey olmazsa, o zaman haklısınız. 10 gün bekleyelim.

Yazmayayim diyordum ama 3-5 tane ust uste okuyunca hepsine toplu bir cevap yazayim:

Arkadaslar siz Galatasaray’ın başına gelseydiniz yeni yönetimin becerdiklerinden ne kadarını becerebilecektiniz 10 günde?

1. Terim ertesi gün iş başı yapacak.
2. 170 milyon TLlik vergi cezası iptal edilecek.
3. Tudor’un 840 bin Euroluk tazminatı ödenecek.
4. Rizespor’a ödenmesine Tahkim tarafindan hükmedilen 1.4 milyon Euroluk tazminatın ihtilaflı olduguna hükmettirilecek ve transfer tahtası açtırılacak.

Söz verdi yapsın demek, klavye delikanlılığı yapmak, zırlayan şımarık velet misali bir davranış.

Fenerli olup da burada provakatörlük yapanlara hadi naş antuya diyorum, diğerlerine de aklınızı başınıza alın.

11-12 Temmuz’a kadar birşey olmazsa, o zaman haklısınız. 10 gün bekleyelim.
Üstad müthiş özetlemişsin az bile söylemişsin dikkat et ama bunlar için değmez. Sadece eşref,öztürk olsaydı şunu yapardı demeyi bilirler. Neden? Çünkü muhalif olmak için doğmuşlar.

Belçika'da Doku 'yu izliyorum da Dribling yapabilen oyuncu ne kadar güzel bişey değil mi ? bizim oyuncu profilimiz kesinlikle dribling yapamayan oyunculardan kurulu takım

Feghouli / Arda gibi oyuncular koşmaktan aciz durumda yani 10 metre sprint atsalar keni kendine devrilirler Onyekuru Kerem gibi oyuncular da tamam hızlı attı mı giden oyuncular da karşısında duba olsa koşup koşup ona takılır hani

Allahını seven 16/17 Bruma gibi dribling yapabilen çalım atabilen bir kanat oyuncusu getirsin şu takıma

En kotu AL yapsak ve biraz dikkat ceksek Marcao, Gedson, Kerem, Muhammad icin iyi teklifler gelir. Gedson 2 + 13 neyse alinsin artik.

Ft ile basari zor

Takim kanat coplugu

1 tane kanat var takimda o da kerem geri kalan hepsi anadolu kulubu futbolcusu

Yazik yazik sonra Galatasaray gol atamiyor sorunsali olacak goreceksiniz

Ismi gecen topcularda hep defansif

Iyice gicik kapmaya basladim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt