Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.166
- 22.060
- 2.783
pırpır bir sağ bek buldum. tekniği iyi hızı fena değil. bjk de ilgileniyormuş erken davranmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 129825
molde de oynuyor en fazla 2.5mye biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pırpır bir sağ bek buldum. tekniği iyi hızı fena değil. bjk de ilgileniyormuş erken davranmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 129825
Ghezzal 3e bitecekse araya girelim 3 ne lan
Fransadan 5+ teklif gelmesi garanti.
Halil Dervişoğlu bitti mi?
fenere gol atmisti sanirim bupırpır bir sağ bek buldum. tekniği iyi hızı fena değil. bjk de ilgileniyormuş erken davranmak lazım
noldu niye alamıyoruz 2m€ verip alt ligden topu aldıysak halili de bir şekil alırız herhaldekafada bitirdik renktaş
daha atmadı olm kronolojiyi bozma :dfenere gol atmisti sanirim bu
fenere gol atmisti sanirim bu
norveç liginde oynuyor en fazla 2.5mye biter
Benfica'da Rui Costa, başkan Luis Filipe Vieira'nın halen gözaltında olması nedeniyle geçici olarak kulübün liderliğini devraldı. (Record)
Costa, Ghezzal'ı satın alıp bize kirala bakalım koçumBenfica'da Rui Costa, başkan Luis Filipe Vieira'nın halen gözaltında olması nedeniyle geçici olarak kulübün liderliğini devraldı. (Record)