Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.820
- 39.672
- 3.993
muhabirlerin hiçbirisi haber alamadıgı için herkes ne bulursa sallıyor eskiden apo zaten herkese haber ucuruyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisinin de doğru bir haberi yok.
Donk-Feghouli hatırladığımen son hangi oyuncumuz muz orta kesti renktaş
İkisinin de doğru bir haberi yok.
Ya bunlara ne oldu böyle kabardıhaluk yurekli: ogan tarhan sizin ortaniz isitan bey, yalan soylemeyin.
sen kimsin lan
Tilev çok ağır kolpacı. Ne dedi bilmiyorum. Her dönem like almak için twitter da bir şeyler söyler.
Menajerlerin haberlerini yapıyor. İçeriden haber alma durumu 0Haluk Yürekli: "Birazdan Galatasaray'ın yapacağı transferleri açıklayacağım."
Şu an dinliyorum bakalım boş konuşmaya mı denk geldim ne, kimse konuşmuyor
nerde konuşuyor. açmayayımHaluk Yürekli: "Birazdan Galatasaray'ın yapacağı transferleri açıklayacağım."
BernardeschiBerghuis bize ilac olurdu, tam istedimiz tarzda bir adam, Ounas, Berghuis, Yarmelenko, vesaire.
Ya bu musluyu gerçekten bilmiyorum birden bire parladı. Kadir Çetinçalı da ff verdi kendisine takipçisi arttı. Ama mohamed haberlerinden biri kinliyim kendisine. Dediğim gibi rodop 2 bilgi alabildiğini sanmıyorum aynı rodop gibi.Harun nereden alıyor ki haberleri içerisi çok fena falan diyor?
Şu an dinliyorum bakalım boş konuşmaya mı denk geldim ne, kimse konuşmuyor
sevmediğim 1 herifBernardeschi