Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berezilya değilde portekiz ve arj gerekli
berezilya biraz manyak olabiliyor.
Arjantinli futbolcuların overrated çıkma ihtimalini diğer hepsinden yüksek görüyorum. Avrupa kulüplerinde de böyle, bizde de. Sosa dışında ülkemize gelip başarılı olmuş Arjantinli pek hatırlamıyorum; buna mukabil tonla fiyasko sayabilirim...

Arjantinli futbolcuların overrated çıkma ihtimalini diğer hepsinden yüksek görüyorum. Avrupa kulüplerinde de böyle, bizde de. Sosa dışında ülkemize gelip başarılı olmuş Arjantinli pek hatırlamıyorum; buna mukabil tonla fiyasko sayabilirim...

o zmn BATALLA diyorum

Kuru için mc ve apo bonservisini almıyo,kulübe ihanet ediyo martavalları okuyodu ft hesapları hatırlıyomusunuz

Meğer ft istemiyomuş adamı

Algıda manipülasyonda nasıl ustalaşmışlarsa siyahı beyaz diye yutturuyolar millete

Elimiz inanılmaz güçlü
Elden çıkarmak istiyormuyuz evet
Sadece 1 senesi kaldımı evet

Artık bizde as değil rotasyon olduğunu biliyomu evet

Ads isimli transfer yapıp taraftarı kandırmak istiyomu evet

Paraları varmı var

Ft adanalımı adanalı,aldırtabilir mi aldırtabilir

Kankası belhanda ordamı orda

Tryi seviyosa trde kalmaya devam edecekmi edecek

Şartlar olgunlaşmış durumda
Tek sıkıntı senelik 4 milyon Euro'yi ADS nasıl verecek?
Bu parayı 3 sene daha verebilecek bir takım bulmalıyız başka şekilde gitmez .
Onu da ancak Arap takımları verebilir.

vole kanalında serdar ali çelikler saat 12 deki programda 3 transfer haberi vereceğim dedi. bakalım ne sallayacak
Bekleme rtaş

Dün haluğun prog a bakıyım dedim adam gsnin yapacağı transferler diye akbaba arda ve terimin ismini verdi diğer konuya geçti

Saçda muhtemelen donk,linnes ve diagneyle yeniden uzatılıyo diyecek

Maçı izledim geriden çok hızlı çıkıyorlar. Hücum hattı çok hareketli. Bitmek bilmeyen bir enerjileri var. İleride tam saha pres uyguluyorlar. Hazırlık maçını 6-2 kazandılar. Defans hattı biraz sıkıntılı ama gerisi makine. Gerçekleri konuşmak gerekirse PSV'yi elememizi mucize olarak görüyorum. Bu sene yapılanmaya gidilip gerekli tavsiyeler yapıldıktan sonra yavaş yavaş bu seviyeye çıkacağız. Hedef UEFA olmalı.

İsterse 10 tane transfer olsun PSV maçına kadar uyum sorunları falan oldukça mümkün değil. O yüzden hayal dünyasından çıkıp bizi bu seviyeye kadar iten geçmiş başkanlara selamlarımı iletiyorum. Burak Elmas-Fatih Terim ortaklığında 2000 ruhunu yakalayacağımızı ama bunun için taraftarımızın sabretmesi gerektiğine inanıyorum.
G.sevgisi foruma gelmis

Tek sıkıntı senelik 4 milyon Euro'yi ADS nasıl verecek?
Bu parayı 3 sene daha verebilecek bir takım bulmalıyız başka şekilde gitmez .
Onu da ancak Arap takımları verebilir.
Bugün fegulinin anasıyla babası kulüp kursun onlar bile fege 4m vermez

2m na 3 senelik bulursa kabul eder 2.5a koşar,az uyanık değil o bonus falanda koydurup 5e tamamlar adsnin tosuncuğu olur adamlar anlamadan

Psv atmasa bile biz attırırız bir şekilde, savunmaya şuana kadar adı geçen isimlerle anca kepaze oluruz psv maçlarında
Aga sabah aksam oturup, tuttugunuz takimi ezmek, kucuk gormek cok mu keyifl verici ya su tip taraftarlara cok gicik oluyorum .Psvyi bi kere bile izlemedim belki bizden cok cok iyi takimdirlar ama umrumda degil bir Galatasarayiz sonuna kadar mucadele ederiz olur olmaz o tartisilir.Su tip Yorumlari okudugum zaman sanki antuydaymisimda
yorumlari okuyormusum gibi geliyor.

G.sevgisi foruma gelmis
Reys nolacak bu transferler

2-3 gün geçti bugünde geçti yarında boş geçecek

Hala yok gelen giden

Sezona

Linnes
Donk
Ömer
Taşdemir
Arda
Akbaba
Terim
Aytaç
Alpaslan

9 transferle giricez yetermiki bunlar şlde final,ligde kupada şampiyonluk için

bi tane daha söylerim diye sormadın gibi geliyor
Arjantinlilerin Avrupa kökenli olanları genelde Avrupa' ya daha iyi uyum sağlayabiliyorlar hesabıyla, Avrupa kulüpleri tarafından rağbet görüyorlar ve 'overrrated' dediğim durum ortaya çıkıyor; yani 3-5 edecek adamın fiyatı 8-10 oluveriyor. Kızılderili kökenlilerin uyum sağlaması çok zor (Ortega vs)...

Reys nolacak bu transferler

2-3 gün geçti bugünde geçti yarında boş geçecek

Hala yok gelen giden

Sezona

Linnes
Donk
Ömer
Taşdemir
Arda
Akbaba
Terim
Aytaç
Alpaslan

9 transferle giricez yetermiki bunlar şlde final,ligde kupada şampiyonluk için
Umudumuzu kaybetmeyecegiz yapacak bisey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt