- 18 Mayıs 2011
- 54.454
- 58.754
- 4.613
Akbaba ile henuz uzatilmamis olmasi canimi sikiyor renktasaytaç, alparslan gibi isimler geldi ve geliyorda. şimdi burada neyin nöbetini tutuyoruz anlamadım.
eksiklerimiz neler biri beni aydınlatırsa sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbaba ile henuz uzatilmamis olmasi canimi sikiyor renktasaytaç, alparslan gibi isimler geldi ve geliyorda. şimdi burada neyin nöbetini tutuyoruz anlamadım.
eksiklerimiz neler biri beni aydınlatırsa sevinirim
psv 15 temmuzdu sanırımHazırlık maçımız ne zaman var?bilgi için şimdiden teşekkürler renktaşlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
program belli olmadı galiba dahaHazırlık maçımız ne zaman var?bilgi için şimdiden teşekkürler renktaşlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sikilmaya devam o zamanAkbaba ile henuz uzatilmamis olmasi canimi sikiyor renktas
Bir moral bozucu haberde suyun karşı tarafından
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
bu olay da cok kritik. PSV macina kadar 3 hazirlik maci planlanmisti. 2 mac iptal oldu. Iptal kararlari Hoca'nin PSV macina kdar takviye beklemedigi ve daha fazla oyuncu kaybetmemek istedigini gösteriyor bence.psv 15 temmuzdu sanırım
?Culuyanoooo
Medipol Başakşehir, Giuliano ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı
Çaptan düştük iyiceDavila dan kurtulduk simdi de basimiza gokmen ozdemir ogan tarhan cikti
Fenerde ve zenitte korkunc istatistik yapti ama sonrasi fos. Basakta da bitikti.Medipol Başakşehir, Giuliano ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı
ekibimze davet edelim
Fenerde ve zenitte korkunc istatistik yapti ama sonrasi fos. Basakta da bitikti.
Korkunç basladi gun
*gedson transferi cikmazda
*akbaba sozlesme
*rui'ye 5 m
*kenan karaman çöpü