Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psv maçına en uyumlu kadro çıkmalı ,buyüzden aslında gedson ve diğer benficalı florentinoydu sanırım bu ikisi orta sahada olursa ciddi artısını görmüş oluruz.bide maçların herzaman kilit bölgesinin orta sahası olduğunu düşünürsek öncelik şuan orta saha ve uyumlu bir orta saha

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DguDQxiWAAAx0t0.webp

Ben yıllardır şu para yok meselesine de pek inanmıyorum. Para olsa da olmasa da mühim olan futbol aklının olması. Paraları ömere taşdemire akbabaya ardaya verirsen sonra çıkıp para yok dersin tabi. Para da bir yere kadar önemli olan futbolu bilmek parayla her şey çözüm olsa city paris her sene clye ambargo koyardı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecen sezon boyunca eksikleri gorememisiz galiba. Kadro ayni kadro, hatta daha da kötüsü. Belhanda, Gedson, Henry, Halil gibi isimler vardi.

Emre Akbaba ile uzatmasınlar transfer yapılmış gibi sevinirim. Bu yandan çarklı gereksiz adama 8 milyon TL verecek adam benim için kulübe ihanet etmiş adamdır.

Emre eminim bu kontratı yerli olayından kazandı.boşa demiyorlar talihin güzel olacak tipin değil.allah yürü kulum deyince yeminle ayağına geliyor pişmiş keklik eti

Emre Akbaba ile uzatmasınlar transfer yapılmış gibi sevinirim. Bu yandan çarklı gereksiz adama 8 milyon TL verecek adam benim için kulübe ihanet etmiş adamdır.
Valla Ömer denilen garip adama o parayı verdiler Emre'ye hadi hadi verilir.Hic değilse kötüde olsa Futbolcu.Bu yabanci sınırlaması getiren federasyonun ben taaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt