Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar inanmaktan çok araştırılsın dedi.Çıkar dersin böyle bir şey yok olur biter.

iyi o zmn biri de çıkıp geçen gün yönetim kurulu toplantısında grup sex yaptılar desin
sponsor el kaide olacak desin
hepsine yalanlama bekleyelim
öyle şey olmaz
burda haklı çıkmak uğruna her sallanan şeye atlanırsa malesef nöbet kümese dönüşür

Taraftar inanmaktan çok araştırılsın dedi.Çıkar dersin böyle bir şey yok olur biter.
Sadece burda bile sabahtan beri neler söylendi. Adam çıktı söyledi , hala aynı iddaa'da kalanlar var.

Türkiye'de çamur at , karşıdan savunma gelince de ölüye yat taktiğiyle böyle çok ortalık karıştırıyorlar.

Birileri bazı başarısızlıkları çok ayyuka çıkmasın diye bızı de çamurluyor kısaca.

taraftar mı suçlu oldu yine
Evet

mustafa muhammed olayını hiç konuşmuyoruz ama o sözleşme bizi rehavete sokup devre arası bedava kaparız oyunu varsa ve düşersek mısır klübü opsiyonu kullanmadığımız günün diğer günü 15-20 ye avrupaya satar.inşallah bi oyun değildir gerçekten kaybolmuştur sözleşmesi ve kaybolmuşssa bile inşallah opsiyon neyse öder alırız.
15-20 edecek bi topcu degil bence
Eline koluna halim olamiyor düzgün basamiyor sahaya
Maks ederi 7-8m

iyi o zmn biri de çıkıp geçen gün yönetim kurulu toplantısında grup sex yaptılar desin
öyle şey olmaz
burda haklı çıkmak uğruna her sallanan şeye atlanırsa malesef nöbet kümese dönüşür
sitenin girişine şu yorumu asmamız lazım.

hazırlık maçında aytaç baya diriydi neredeyse hepsi çöktü bi o kaldı ayakta.dinamo sanırım bayaa zayıf bi takım ,yanılmıyorsam spiker gerçek kadroyla maçımıza çıktıklarını söyledi.eğer dinamo zayıf bi takım değilse aytaçın performansı psv maçında diri oluşuyla defans ve ani hücumlarda faydalı olabileceğine inanıyorum.

dürüst olmam lazım ben aytaçtan o performansı beklemiyordum.fena oyuncu değilmiş.ligde çok katkısını göreceğime inancım oluştu allah nasip ederse tabii.eğer heyecan yapma fazla motive (gaz anlamında; çıkar parçalarız nefessiz kalırım gene koşarım tarzı)olmazssa ,psv maçlarında üstüne düşen performansı sağlar inşallah.
Yukarıda @Taha Tekler de yazmış
Bana da ağır geldi
İlk topla dönüşleri falan Taylanı aratır
Oyun içi fena değil ama iş yapar

Sadece burda bile sabahtan beri neler söylendi. Adam çıktı söyledi , hala aynı iddaa'da kalanlar var.

Türkiye'de çamur at , karşıdan savunma gelince de ölüye yat taktiğiyle böyle çok ortalık karıştırıyorlar.

Birileri bazı başarısızlıkları çok ayyuka çıkmasın diye bızı de çamurluyor kısaca.

Evet
iyide adam görüşmeye birlikte gittiğini yalanmamış ki
fortuna ortaklık değil başka ilişkimiz var demiş

Yaw şu Gedson'u 2 + 13'e alin iste. Zaman kaybetmeden Lemina da alinip hic olmazsa defansif olarak saglam olalim.
Lemina, sağlam haliyle bile ancak sarsaklık-sakarlık-dağınıklık-güvensizlik katar orta sahaya. Her maç yapacağı birkaç 'tackle' ve sarfedeceği gereksiz birkaç hamasi sözle taraftarın gözünü boyamaktan başka pek bir numarası yok...

Yalan satanların yerine yönetimin yanındayız.

15-20 edecek bi topcu degil bence
Eline koluna halim olamiyor düzgün basamiyor sahaya
Maks ederi 7-8m
7-8 bile olsa adamlar daha fazla para kazanır.bence 12 eder.eline koluna hiç bi oyuncu hakim olamıyor ,bence o bi kıstas değil şahsi fikrim ,ama çok iyi giderken bişeyler oldu.terim bi anda kesti çocuğu koronada oldu yanılmıyorsam.mustafa gayet iyiydi takım oyununda bişeyler oldu çocuüu ilk maçlarda beslediler sonra top atmadılar.falcao geldi formayı hoca ona verdi mustiyi yedeğe çekti felan.bianda kayboldu ortalıktan.falcao sakatlandı mustafa başladı gene beslenince goller atmaya.bişeyler oldu ama nedir allah bilir

öyle şey olmaz
yaw iddiaları ortaya atan herhangi biri değil ki
milletin geri dönsün diye zırladığı galasevgisi ve burda bile üye olun destek verin diye konusu açılan haluk yürekli

bu herifler yasaklansın o zaman forumda desteksiz sallıyorlarsa

Hayir. Sakat olmazsa gayet iyi oyuncu
Lemina, sağlam haliyle bile ancak sarsaklık-sakarlık-dağınıklık-güvensizlik katar orta sahaya. Her maç yapacağı birkaç 'tackle' ve sarfedeceği gereksiz birkaç hamasi sözle taraftarın gözünü boyamaktan başka pek bir numarası yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt