Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru gelmiyorsa visca’yi alak 2 milyona. gecen sezon bi bok oynamadi 2’ye birakirlar belki

benfica gedsonu 11+2 ile anca bize verir tahminimce. 13 ten aşağı metelik düşmezler.hatta 17 çok daha olabilirliği yüksek bi fiyat çekmeleri.

başkan adayım kendisiydi çünkü en fazla parası olan aday olsun mantığındaydım eşroyla burko sona kalınca burak tarafına geçtim biraz hayal kırıklığı içerisindeyim ama zaman var yangına gerek yok
Benim baştan beri açık ara adayımdı, özellikle kulübe dışarıda kalsa bile yardımcı olması sürekli finans yaratması bakış açısı ama Burak taraftarda ve genç üye kitlesinde ağır bastı maalesef.

iyi o zmn biri de çıkıp geçen gün yönetim kurulu toplantısında grup sex yaptılar desin
sponsor el kaide olacak desin
hepsine yalanlama bekleyelim
öyle şey olmaz
burda haklı çıkmak uğruna her sallanan şeye atlanırsa malesef nöbet kümese dönüşür
sponsor el kaide mi olacak gerçekten abi kaynağın ne

koskoca kulübün içinden bir tane iş bilen adam çıkmaz mı ulan?????

keçiörenden bi herif alamıyorlar daha. çıkan polemiklere bak..

adam italyaya bile gitmemiş, bizim medyaya kalsa 1 haftadır uçaklarda uyuyor herif :)))

yaw iddiaları ortaya atan herhangi biri değil ki
milletin geri dönsün diye zırladığı galasevgisi ve burda bile üye olun destek verin diye konusu açılan haluk yürekli

bu herifler yasaklansın o zaman forumda desteksiz sallıyorlarsa

haluk yasaklanabilir fazla sallıyor
diğer herif eskiden bişeyler tutturuyodu ama şimdi mixerliğe soyunmuş olabilir
genel olarak ben duyumcuyum diyen hiçbir şahsa itibar edilmemelidir

Dövmeye hiç gerek yok enazindan şunu gördük duyumcularin hepsi patladı ışıtan bey İtalya'da diyen sığırların hepsini engelleyin

koç yalayıcısı yağız > haluk yürekli

Galasevgisi'nin 16 mesajini da okudum fakat iç açıcı birsey gormedim.

Hayir. Sakat olmazsa gayet iyi oyuncu
Çok iyi göründüğü pek çok maçta bile takımı yakmasını muhtemel görüyorum. Oyun zekası, çevre kontrolü, çalım-pas-dripling-şut tercihleri son derece sıkıntılı bir futbolcu. Sık sakatlanmasının sebebini de bu defolarına bağlıyorum...

yönetim her gün transferlerin açıklanmasına engel olan borcu ödüyor

1625227399880.webp

bu herif kim

hazırlık maçında aytaç baya diriydi neredeyse hepsi çöktü bi o kaldı ayakta.dinamo sanırım bayaa zayıf bi takım ,yanılmıyorsam spiker gerçek kadroyla maçımıza çıktıklarını söyledi.eğer dinamo zayıf bi takım değilse aytaçın performansı psv maçında diri oluşuyla defans ve ani hücumlarda faydalı olabileceğine inanıyorum.

dürüst olmam lazım ben aytaçtan o performansı beklemiyordum.fena oyuncu değilmiş.ligde çok katkısını göreceğime inancım oluştu allah nasip ederse tabii.eğer heyecan yapma fazla motive (gaz anlamında; çıkar parçalarız nefessiz kalırım gene koşarım tarzı)olmazssa ,psv maçlarında üstüne düşen performansı sağlar inşallah.
Aytaç iyi zaten; sarı-kırmızı kart kuralı olmasa, daha iyi yerli orta saha oyuncusu pek yok hatta. Ama işte öyle paldır-küldür bir hali var ki kendisinin sarı kart gördüğü herhangi bir maçın sonunu diken üstünde getiririz...

.................................musli................................
..yed.........alpaslan...........marcao...emre..
..............emre.....aytaç....ömer......................
..feg...............................................babel........
......................falcao.........................................
terimden beklediğim psv kadrosu aynen budur.ne kerem ne muhammed 11 de şans vermez.ikinci yarı keremi belki gene almaz ardayı babelin yerine alır falcao yerinede 70 gibi mustafayı alır.sonra şenoldan ne farkın kaldı terim der dururuz.
..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt