- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
Hocaya bak ergenden takmis isitana ne guzel gsevgisi denilen lavuk hic konusmasaydi daha iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek 4 kazanacak bu sezon. Iyi paraböyle eziklik görmedim
SON DAKİKA
Fenerbahçe, Paulo Foncesa ile anlaştı.
Maaş: 4M €
Şampiyonluk Primi: 1M €
İçerde Galatasaray Galibiyeti: 1M €
Mazbata, mukavele, seremoniyle kaybedecek 1 dakikamiz bile yok!!!
Ne demiştik galasevgisini bekleyin resmi siteden önce tek bağımız o şu an. Naci,Rodop,Haluk falan tarih oldu artık.
Ramos da keza öyle değil mi renkdaş, her maç oyunculara gizliden dirsek atıyor. Sırf bu yüzden Real bile bıraktı adamı.15-20 edecek bi topcu degil bence
Eline koluna halim olamiyor düzgün basamiyor sahaya
Maks ederi 7-8m
trolllDemek 4 kazanacak bu sezon. Iyi para
Oyyy hastayım bu adama empoli maçlarını özellikle takip ediyordum bu adam için çok fena
bu herifmiş gali adı sır gibi saklanan asker 10
bunlar zajc'ı 3.5a vermişlerdi fenere bunun için ne kadar isterlerOyyy hastayım bu adama empoli maçlarını özellikle takip ediyordum bu adam için çok fena
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sende sergen gibi herkese hastasın yaw burkayOyyy hastayım bu adama empoli maçlarını özellikle takip ediyordum bu adam için çok fena
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunlar zajc'ı 3.5a vermişlerdi fenere bunun için ne kadar isterler
Bunların tek mutluluğu bizi yenmek . Genel kurullarında bile bizi konuşuyorlar. Ne demişler küçük takımlar yendiği büyük takımları, büyük takımlar ise aldığı kupaları konuşur.böyle eziklik görmedim
SON DAKİKA
abi kontra sports sayfası twitterda troll bir gs sayfası oradaki haberi gerçekmiş gibi buraya atarsak üyelerimiz yanılıyor dikkat edelim lütfenböyle eziklik görmedim
SON DAKİKA