Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman dediğin klasik 4-4-2'den ziyade diamond diziliş olur. Kılınç'tan da verim alacağımızı düşünmüyorum. Onyekuru'yu direkt forvete koymak da o istenilen hızı kaybetmesine sebep olur.
Üstte yazdığımı okumamışsın. İsimler önemli değil oyuncu tipleri önemli yazdım orada. Kılınç olmaz Alioski olur orada. Veya başka bir oyuncu olur. Ama o benzer tipte olur sistem yürür.

Nasıl sağda Engin Baytar ortada Melo-Selçuk solda Emre Çolak'la zamanında başarı yakaladıysak yine benzeri olabilir diyorum.

Kurduğun kadronun çift forveti birbiriyle uyumlu değil birbirini tamamlayan oyuncu değiller,kurunun set oyunu,çalım özellikleri kontra oyununa göre düşük kalıyo,top saklaması falanda az doğru bir formasyonda çılgın atar ama bu formasyonda bişey yapamaz gibi geldi bana

Kurduğun os zaten tam fail,taylan ve aytaçın futbol ıqları düşük,avrupayı geçtim ligde bile denizliye belki üstünlük kurar bu ikili,ofansları zaten pek yok,gedsonu sağda öldürmüşsün yine idare eder ordada ama kanat oyuncuları ya savunma arkasına sürekli sarkacak ya orta açacak ya şutu etkili olucak gedsonla emre bu özelliklerde oyuncular değil orta orjinli oyuncu bunlar kılıncın nasıl patladığınıda gördük zaten kanatta

Nasıl

bruma-kuru-garry-kerem

Diye bi os olmaz,olamaz,olması teklif dahi edilemezse gedson-taylan-aytaç-kılınç ossıda olmaz olamaz
Dostum önce Türkçe okuma-anlama dersi sonra futbol öneriyorum.

Üstte yazdığımı okumamışsın. İsimler önemli değil oyuncu tipleri önemli yazdım orada. Kılınç olmaz Alioski olur orada. Veya başka bir oyuncu olur. Ama o benzer tipte olur sistem yürür.

Nasıl sağda Engin Baytar ortada Melo-Selçuk solda Emre Çolak'la zamanında başarı yakaladıysak yine benzeri olabilir diyorum.
Kıyasladığın dönemde forvetler gezen tipti. Necati orta sahaya kadar gelir alır Elmander top tutar vs. Melo-Selçuk ikilisinin oyun zekası ile Taylan-Aytaç arasında uçurum var. Engin sağ çizgide oynamaya ne kadar alışıksa Gedson o kadar uzak.
Ayrıca ilerde Mohamed varsa bizim ceza sahasını besleyecek tipte kanatlara ve beklere ihtiyacımız var. Hatta kanatlardan biri Onyekuru olacaksa diğer kanadın golden ziyade asist üretecek, çizgide oynamayı bilecek bir kanat olması elzem.
2.forvet ise gezen tip olmalı bu şartlarda. Mohamed-Onyekuru ile ne top tutarız ne de defans arkasına sarkan oyuncularımız kalır.

Bu ligde 6 numaranın önemini geçen sene bir kez daha gördük.
Joseph olmasa elek olmuşlardı. Bize de temaslı oynamasını bilen, top kapma yüzdesi yüksek biri lazım çift 8 oynayacaksak. Aytaç bu profilde bir oyuncu ama her ne kadar kendisini beğensem de 11 için yeterli olmayacağı bariz.

Bu ligde 6 numaranın önemini geçen sene bir kez daha gördük.
Joseph olmasa elek olmuşlardı. Bize de temaslı oynamasını bilen, top kapma yüzdesi yüksek biri lazım çift 8 oynayacaksak. Aytaç bu profilde bir oyuncu ama her ne kadar kendisini beğensem de 11 için yeterli olmayacağı bariz.
Fernando Reges bizim ilacımız

Dostum önce Türkçe okuma-anlama dersi sonra futbol öneriyorum.
Türkçe önerine iştirak ederim ama futbola edemeyeceğim üzülerek söylüyorum

Engin-melo-selçuk-emre os sını örnek vermeye çalışıp gedson-aytaç-taylan-kılınç demen şuna benzemiş

Ceyhun gülselam-melo-selçuk-yekta

Farklı telden çalmışsın aga,do yu beğenip ısrarla re yi örnek veriyosun

Türkçe önerine iştirak ederim ama futbola edemeyeceğim üzülerek söylüyorum

Engin-melo-selçuk-emre os sını örnek vermeye çalışıp gedson-aytaç-taylan-kılınç demen şuna benzemiş

Ceyhun gülselam-melo-selçuk-yekta

Farklı telden çalmışsın aga,do yu beğenip ısrarla re yi örnek veriyosun
Ceyhun Gülselam = Gedson
Yekta = Kılınç

Senin futbol görüşüne göre bunlar aynı tipse diyecek bir şeyim yok. İyi forumlar.

S.a iyi nöbetler herkese
Sayfayı yeniledim 21. sayfada kalmışım
Ne konuştunuz bu kadar önemli bir haber var mıdır

dogruyu soylemek gerekirse,

Rezan beyin aciklamalari sonra, bende biraz yangin sondu.

Ceyhun Gülselam = Gedson
Yekta = Kılınç

Senin futbol görüşüne göre bunlar aynı tipse diyecek bir şeyim yok. İyi forumlar.
Bana okuma anlama önerisi yapmıştınya,güvenip iştirak ederim demiştim

Vazgeçtim

Senin dediğini sana yazıyorum sen bana ben söylemişim gibi tepki gösteriyorsun

İyimisin mert

S.a iyi nöbetler herkese
Sayfayı yeniledim 21. sayfada kalmışım
Ne konuştunuz bu kadar önemli bir haber var mıdır
KAP bildirimi geldi artık her transferin ücreti açıklanmayacak. Belli meblağların üstü için kap bildirimi yapılacak.
Rezan Bey yayına katıldı tv'de, dün itibari ile transfer tahtası açılmış eski borçları ödemişler hukuksal ve bürokratik işlemleri tamamlamışlar vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt