Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Ft istifaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft istifaaaaa
Takip etmiyordu kral twitter'a inanma.
Floryada ki cayciyi bile takip eden adam ftymi etmeyecek
Floryada ki cayciyi bile takip eden adam ftymi etmeyecek
Spinazzola da çöp ama beBu forumda sipinazzola bize yazıldığı zaman çöp diyenler vardı.
iPhone SE 2020 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sol kanatlarında Nkoudou varken adamlar neden Onyekuru'yu alsın? Bjk'nin asıl sağ açığa ihtiyacı var. Ben bizimde Onyekuru'dan ziyade sağ kanata hızlı, çalımı olan ayağı az çok iyi birine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Berghuis müthiş olurdu, Adam Ounas'ta çok iyi değil ama iyi olurdu, bana göre Onyekuru'dan ziyade bizim böyle bir isme ihtiyacımız var. Onyekuru'nun en iyi yaptığı iş defans arkası koşu onun dışında üst düzey bir numarası yok, ve bu savunma arkası koşu katkısını Kerem ve Barış'tan alabiliriz Onyekuru kadar olmasa da. Ama sağ kanatta bahsettiğim özellikli bir oyuncunun bize katacaklarını şu anda kadromuzda katacak bir oyuncu yok.
Zamanında Lens'i niye aldılarsa Onyekuru'yu da o sebeple alırlar alırlarsa.Sol kanatlarında Nkoudou varken adamlar neden Onyekuru'yu alsın? Bjk'nin asıl sağ açığa ihtiyacı var. Ben bizimde Onyekuru'dan ziyade sağ kanata hızlı, çalımı olan ayağı az çok iyi birine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Berghuis müthiş olurdu, Adam Ounas'ta çok iyi değil ama iyi olurdu, bana göre Onyekuru'dan ziyade bizim böyle bir isme ihtiyacımız var. Onyekuru'nun en iyi yaptığı iş defans arkası koşu onun dışında üst düzey bir numarası yok, ve bu savunma arkası koşu katkısını Kerem ve Barış'tan alabiliriz Onyekuru kadar olmasa da. Ama sağ kanatta bahsettiğim özellikli bir oyuncunun bize katacaklarını şu anda kadromuzda katacak bir oyuncu yok.
Aynen Yamelenko;'dan emin değilim ama milli takım ile kulüp performansı birbirini tutmuyor pek. Onun dışında kadromuzda bu tarz bir oyuncu yok o yüzden Onyekuru konusunda tercihi anlayabiliyorum. Yabancı sınırı olmasaydı yüksek ihtimal Onyekuru gelirdi ama bu kararı da düşünmek zorundayız.Berghuis bize ilac olurdu, tam istedimiz tarzda bir adam, Ounas, Berghuis, Yarmelenko, vesaire.
Alırlarsa yanlış strateji uygularlar. Onların asıl sağ kanat + 2 forvet+ sağ bek+ 1 orta saha + 1 stoper ve kaleci lazım bence öncelik olarak.Zamanında Lens'i niye aldılarsa Onyekuru'yu da o sebeple alırlar alırlarsa.
Aynen Yamelenko;'dan emin değilim ama milli takım ile kulüp performansı birbirini tutmuyor pek. Onun dışında kadromuzda bu tarz bir oyuncu yok o yüzden Onyekuru konusunda tercihi anlayabiliyorum. Yabancı sınırı olmasaydı yüksek ihtimal Onyekuru gelirdi ama bu kararı da düşünmek zorundayız.