Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Braga'dan Esgaio'yu neden düşünmezler. Fişek gibi sağ bek tam bizim aradığımız türden bir oyuncu.

Galatasaray, PSV maçları için UEFA'ya kadro bildiriminde bulunacağı 7 Temmuz'a; 3 değişiklik hakkının olacağı en geç 15 Temmuz'a kadar transferleri yetiştirmeye çalışacak.

Galatasaray, PSV maçları için UEFA'ya kadro bildiriminde bulunacağı 7 Temmuz'a; 3 değişiklik hakkının olacağı en geç 15 Temmuz'a kadar transferleri yetiştirmeye çalışacak.
A Listesi, aşağıdaki son tarihlere kadar çevrimiçi olarak gönderilmelidir:

1. Ön turdaki tüm maçlar için 18 Haziran 2021 (24.00CET);
  2. İlk eleme turundaki tüm maçlar için 1 Temmuz 2021 (24.00CET);
  3. İkinci ön eleme turundaki tüm maçlar için 15 Temmuz 2021 (24.00CET);
  4. Üçüncü ön eleme turundaki tüm maçlar için 29 Temmuz 2021 (24.00CET);
  5. Play-off'lardaki tüm maçlar için 12 Ağustos 2021 (24.00CET);
  6. Grup aşamasındaki ilk maçtan finale kadar ve diğer tüm maçlar için 2 Eylül 2021 (24.00CET).

15 Temmuz son kadro bildirme tarihi. Ben 7 Temmuz tarihini bulamadım. Siz nerede buldunuz acaba? Ben yanlış yere mi bakıyorum?

Kılınç kanat oyuncusu değil. Babel artık bu yaşta kanatta oynaması çok zor. Barış'ı 11'e yazarak hata yapıyorsunuz yük bindiriyorsunuz çocuğa. Onyekuru'nun bu parayla gelmesi şarttır. Pişman olursunuz. Sol kanat şu an yok bizde millet farkında değil. Tekrar söylüyorum onyekuru önceden de Terim'i takip etmiyordu. Skorer,hızlı,genç,takımı iyi tanıyıp uyum sorunu çekmeyen, daha sayayım mı?

Kılınç kanat oyuncusu değil. Babel artık bu yaşta kanatta oynaması çok zor. Barış'ı 11'e yazarak hata yapıyorsunuz yük bindiriyorsunuz çocuğa. Onyekuru'nun bu parayla gelmesi şarttır. Pişman olursunuz. Sol kanat şu an yok bizde millet farkında değil.
Barış'ı 11'e yaza yok ki Kerem yazılıyor 11'e Barış'ta onun yedeği olarak görülüyor.

Onyekuru 14 macta 5 gol 4 asist yapmis adama katki vermedi diyorlar 🤣🤣🤣

Sezonun ilk devresi maç oynamamış, devre arası gelmiş ve gelişinden kısa süre sonra annesini kaybetmiş ve coronaya yakalanmış bir Onyekuru…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şeyin değerini kaybetmeden anlayamazsın işte. Şimdi Onyekuruya laf atanlar ilk kötü gidişte bu adamı neden almadınız diye yönetime, teknik heyete ilk sallayanlar olacaktır hiç şaşmaz.
Bu mantıkla alınsın diyenler Onyekuru'nun başına bir adam dikilince veya kapanan rakibe etkisizi olduğu maçlarda ilk küfür edenler olacak diyebilir miyiz?

Kerem Babel ve arda kadroda kalacaksa onyekuruyu almak DOLar israfindan başka bir şey değildir

Ödeyelim maaşının bir kısmını, kurtulalım şu Babel'den yav. Babel ile olacak iş mi bu. Herif yürüyen ceset resmen.
Babel'den kurtulup oraya Onyekuru'yu monte etmek lazım.

Attıramadı ama. Onyekuru hiç asisti düşünen biri olmadı ki zaten. İstatistikleri ortada. Biz Gary-Gomis ikilisinin sinerjisini Onyekuru-X forvetle yakalayamayız.
Hay ağzına sağlık renktaş

Pas dahi atamayan Onyekuru'yu bilmesek adamı müthiş yetenek diye lanse edecekler

Yahu adam pas atamıyor pass

Alınacaksa 2 milyon euro'ya alınsın fazlası zarar

Gelmezse de inanın çok şey kaybetmeyiz

Şayet Terim hocam istemiyorsa Onyekuru'yu bu sene çok ümitliyim

Sonuna kadar hocayı savunurum

Esas bize sağ kanat lazım bir tane doğru düzgün atağımız olmuyor oradan

Komik.
1625310551650.webp

Sol kanata, arda,babel, falan yazılmış halis görüyorum heralde. Onyekuru kanat-forvet diye tabir ettiğimiz adamlardan. Gerektiğinde eskiden de olduğu gibi atarsın mohamedin yanına skor katkısı rahatlıkla alırsın. 24 yaşında, bu yetenekte bu fiyatta oyuncu bulursanız haber verin 2 tane alalım.

15 Temmuz son kadro bildirme tarihi. Ben 7 Temmuz tarihini bulamadım. Siz nerede buldunuz acaba? Ben yanlış yere mi bakıyorum?

Şimdi Beşiktaş’ın geçen seneki şartlarına baktım. Maçtan 4 gün önce kadroyu teslim etmişler. Maçtan 24 saat öncede 2 oyuncu değiştirme hakları varmış. Senin dediğin doğru olabilir ama basında benim paylaştığım şekilde olduğuna dair haberler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt