Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mantıkla alınsın diyenler Onyekuru'nun başına bir adam dikilince veya kapanan rakibe etkisizi olduğu maçlarda ilk küfür edenler olacak diyebilir miyiz?
Onyekuru kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Onyekuru'yu nasıl kullanmak gerektiğini teknik heyet daha iyi biliyor. Hoca tarafından taktiksel bir saçmalama gelmezse çok net katkı verir. Ama dediğin gibi taraftar profili de var maalesef

Başak, şalkeden Ahmet kutucuyu aldı. Gelecek yıl sükse yaparsa onun için de scoutlara kızacaksınız, oysa el an bu oyuncu Galatasaray’a uygun değil ve alınmamalı.. ayrıca yabancı kuralı olmazsa kimse Alanya’nın hiçbir oyuncunun yüzüne bakmaz. Futbolcu gelişimi 18 yaşına kadar hızlı bir şekilde gelişir, 18 den sonra ise fiziki gelişimini tamamlar. 21-22 yaşında oturur topçu ve artık ne olduğu ortaya çıkar. Elbet bu genel bir değerlendirme, yoksa bazıları daha erken yada saha geç gösterebilir kendini, istisnalar var mutlaka. Mesela arda altyapımızda yetişti gelişimini Manisa’da tamamlayınca vazgeçilmezimiz oldu, ancak çok erken de bitti.. yani eldeki malzeme insan.. fizik yapısı, fizyolojisi biyolojisi psikoloji vs etkiliyor.. abartmamak gerek adı geçen topçuyu ve bu yüzden de Scoutu eleştirmeye gerek görmüyorum.. çünkü hala bu topçunun Galatasaray seviyesine geldiğini düşünmüyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o gelişim olayının tillahi bence burak yılmazdır. Adam 27 yaşından sonra golcü oldi resmen.Yas olayı mevkiden mevkiye değişir.Adam.stoperse en verimli dönemi 29 33 forvete 27 32 arası dönemlerdir. lukaku gibi yada top.noktasina 32 yaşında ulaşan cannavaro gibi

Bu onyekuruyu istemeyenler adam.bjkye gidip şov yaptiginda neden alinmadi diyip yönetime fatih terime.yüklenecek ilk kisiler olacaktir
???

Wat-Meme-Grandma-Travels-Through-a-Space-Of-Confusion.gif

Onu istemeyen Fatih Terim değil mi?

???

Ekli dosyayı görüntüle 129018

Onu istemeyen Fatih Terim değil mi?
Tamam fatih terime ve yönetime yüklenecek iste neden almadiniz diye? O istemeyen taraftarlardan bahsefiyorum. Suan memnunlar bsska kanat istiyorlar ama onyekuru sov yaparsa ah vah neden almadiniz diyecekler. Anlatabildim mi?fatih terimi anlamak zaten güc. 2 sene pesinden kostun alin alin dedin ama opsiyonu koydurduktan sonra istemedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt