Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Larsen bizlik değil Linnesi göndermenin bir anlamı yok o zaman. Kuzeyliler Eriksen falan olmadığı sürece genelde işçi arı gibi sistem oyuncusu , bizim takımlardaki bekler sistem olmadığı için becerikli olmak zorunda. Mariano , Eboue hatta Saracchi , Telles falan.

Baltik isimler önlibero , forvet ya da stoperde daha iyi performans verir Türkiye takımlarında.

Gazeteciler / duyumcular yeni yönetimden haber alamiyorlar herhalde

İkisinin yaşları dışında alakası yok...
Udinese performansını baz alıyorum. Milli takım ve kulüp performansları çok farklı. 10 Danimarkalıyla oynarken verdiğiyle , kulüp takımlarındaki performans bir olmayacak maalesef. Danimarka kurulu sistem , işliyor sürekli.

Burada öyle birşey yok maalesef.

Linnes neden Molde’de estiriyorken burda açılamadı mesela?

gelecek hafta akbaba arda hoca haric en az üc (3) transfer bekliyorum

Udinese performansını baz alıyorum. Milli takım ve kulüp performansları çok farklı. 10 Danimarkalıyla oynarken verdiğiyle , kulüp takımlarındaki performans bir olmayacak maalesef. Danimarka kurulu sistem , işliyor sürekli.

Burada öyle birşey yok maalesef.

Linnes neden Molde’de estiriyorken burda açılamadı mesela?
Neresinden bakarsak bakalım, Linnes ile bir tutulacak adam değil. Hem savunması sağlam, hem orta saha özellikleri gelişkin biri Larsen. Linnes fiziksel prime zamanında bindirmeleriyle dikkat çekmiş bir futbolcu...

Alınsın diye demiyorum; bence de artık genç ve her bakımdan sağlam futbolcular düşünülmeli bek pozisyonları için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt