Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
mevki nedir acaba?Larsen'i istiyormuşuz gerçekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevki nedir acaba?Larsen'i istiyormuşuz gerçekten
Çok iyi oyuncu nereye uymuyorGhezzal’in bize gelmesi = Lens’in BJK’ye gitmesi. Bize uymaz , BJK küçük camia
Sag bekmevki nedir acaba?
İkisinin yaşları dışında alakası yok...Larsen bizlik değil Linnesi göndermenin bir anlamı yok o zaman
zaten gizlilik mutabakatı falan yaptık diyorlardı. bekleyip görelim sürpriz transferleri severizGazeteciler / duyumcular yeni yönetimden haber alamiyorlar herhalde
Udinese performansını baz alıyorum. Milli takım ve kulüp performansları çok farklı. 10 Danimarkalıyla oynarken verdiğiyle , kulüp takımlarındaki performans bir olmayacak maalesef. Danimarka kurulu sistem , işliyor sürekli.İkisinin yaşları dışında alakası yok...
Cekya macinda kornerleri kullandi isabet yok tam bizliklarsen muz orta kesebiliyor mu
Valla bizim maçta madara oldu hiçbirşey yapamadı.Çok iyi oyuncu nereye uymuyor
7 Temmuz’da Uefaya listeleri vermemiz lazım zaten bu hafta olmayacaksa hiç yapmasınlargelecek hafta akbaba arda hoca haric en az üc (3) transfer bekliyorum
teşekkürler renktaşSag bek
Neresinden bakarsak bakalım, Linnes ile bir tutulacak adam değil. Hem savunması sağlam, hem orta saha özellikleri gelişkin biri Larsen. Linnes fiziksel prime zamanında bindirmeleriyle dikkat çekmiş bir futbolcu...Udinese performansını baz alıyorum. Milli takım ve kulüp performansları çok farklı. 10 Danimarkalıyla oynarken verdiğiyle , kulüp takımlarındaki performans bir olmayacak maalesef. Danimarka kurulu sistem , işliyor sürekli.
Burada öyle birşey yok maalesef.
Linnes neden Molde’de estiriyorken burda açılamadı mesela?
Cekya macinda kornerleri kullandi isabet yok tam bizlik
7 Temmuz’da Uefaya listeleri vermemiz lazım zaten bu hafta olmayacaksa hiç yapmasınlar