Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.025
- 2.668
Gördüm reis takip et dedim etmemiş ondan şeyoldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüm reis takip et dedim etmemiş ondan şeyoldu
Teşekkür ederim ama ezbere ahkam kesmek istemem. Maçını izleyeli 2 yıl filan olmuştur; dengeli, pas alışverişleri iyi bir futbolcu olarak kalmış aklımda. Profili de gayet iyi görünüyor. Hakkında bize dair haberler çıktı diye değinmek istedim. Takımı alt lige düştüğü için transferi mümkün olabilir...Senin futbol bilgine güvenirim
Nasıl oyuncu rdaş bahsetsene ben hiç izlemedim
İyidir rtaş sen nasılsınmuro naber yaw
Twitter tayfadan kork Umut o kadar söyliyeyimNasıl farkediyorlar yav bu beğenileri
Herif takip bile etmeden beğenmiş.
Yolla gelsin ustatDuyum vermek serbest mi?
Duyum vermek serbest mi?
Değil. Bize iletmelisinDuyum vermek serbest mi?
Ustte de yazdigim gibi kalitegedson - paulinho ha
nediyorsun bu ortaya
İyidir rtaş sen nasılsın
Böyle adamları baş tacı yapın galasevgisi ile birlikte.
2 yıl YeterPaulinho sağlam adam, Falcao Feghouli gibi hayal kırıklığı yaratmaz. Olabildiğince kısa süreli bir sözleşme ile renklerimize bağlarsak çok sevinirim.
Sağ bek/Stoper- Orta saha(ne yazık ki)-kanatlardan biriacaba 3 yerli mecburiyetini hangi bölgelere kullanırız? beklerden biri ve stoper yerli olmalı ama hep yabancı isimler gündemde..
Senin futbol bilgine güvenirim abi. 33 yaş sorun olur mu paulinho?Paulinho - Gedson
kalite
Bana inanmadın, Ali deyince güven akla gelirBegenmis yaw. Takip edince gözükyor. Pardon beyler