Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson ve onyekuru h.o
Paulinho dedikodusunu ilk once hangi hesap yazdi?
Sen amatör branşlarda iyisinBenim futbol bilgime güvenir misin
Bence kısır kalir.Gedson paulinho florentino üclüsü olurmu
tuz ruhunun dönüşünü nasıl yorumluyorsn. twitter sohbet odalarında 2 saat konuşmalık konu çıktıSen amatör branşlarda iyisin
Neyin kafasını yaşadıklarını anlayamıyorumtuz ruhunun dönüşünü nasıl yorumluyorsn. twitter sohbet odalarında 2 saat konuşmalık konu çıktı
bana bir dm atsana bir şey dicemNeyin kafasını yaşadıklarını anlayamıyorum
En son Barcelona’da oynarken izlemistim son durumu hakkinda bilgim yok ama yillardir skorer orta saha eksigimiz var bunu giderebilecek bir orta saha Paulinho. Ben de genelde 30 yas ustu oyunculara sicak bakmiyorum ama Paulinho bence 2 sezon is yapar. Bir de bonservissiz. Her mevkiye genc oyuncu veya scouting transferi yapacak degiliz. Takima kaliteli ve tecrubeli oyuncular da sart.Senin futbol bilgine güvenirim abi. 33 yaş sorun olur mu paulinho?
Aga allahini seversen Oyle bi konusuyorsunuzki Sanki senelerce super ligde top kosturdunuz bu kadar yapmayin bari yawAz buçuk hayatında antrenman yapmış,izlemiş biri bizim çalışmadığımızı görür zaten
Futbol okulları gibi antrenman yapıyoruz
Bana kalsa oraya Zivkovic'i alırdım sözleşmesine 1 yıl kalmış PAOK'ta devam etmez diye düşünüyorum. Alternatif olarak Barco, Sisto, Plata alınsa güzel olur derim. Plata çok zor amaGüzel kadro renktaş ama BAY yerine daha iyi bir kanat gerek bence. Orası yabancı olsun.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk