Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston Villa’daki Wesley neden düşünülmez kiralık olarak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben newcastledan joelintoni isterdim herif tam bir hayal kırıklığı oldu 45 milyon bonservisle gelip gol atamıyor ama oyun içinde cidden çok etkili tam bizim ligin forveti.. Son dönemlerde iyice neşteri yedi zaten ..Tabi gerçeklere donersek Mohammed varken ve takımda tonla eksik varken yabancı forvet işi tamamen hikaye bizim için..

Aston Villa’daki Wesley neden düşünülmez kiralık olarak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
As forvetimiz Mostafa olacak yedek forvete 2.5-3 yıllık vermek ne kadar mantıklı? Ayrıca adamlarda yedek olacağı bir yere değilde sürekli oynayacağı bir yere kiralarlar. Bizim yedek forvet olarak ilk önce Falcao'yu göndermemiz lazım Halil olursa çok iyi olmaz ve yabancı düşünülürse de bonservis ve yıllık maliyeti uygun ama riskli Pavlidis, Jens Odegaard, Tetteh(Malatya'da kiralık oynayan) gibi oyunculara yönelmemiz lazım tutarsa çok şey kazanırsın tutmazsa fazla bir şey kaybetmezsin sonuçta yedek forvetin olacak.

Yok mu başka duyum muyum fotoğraf beğenen video paylaşan valla önümüdeki günlerde içerikli duyuma bile razıyım kurudum

Ben newcastledan joelintoni isterdim herif tam bir hayal kırıklığı oldu 45 milyon bonservisle gelip gol atamıyor ama oyun içinde cidden çok etkili tam bizim ligin forveti.. Son dönemlerde iyice neşteri yedi zaten ..Tabi gerçeklere donersek Mohammed varken ve takımda tonla eksik varken yabancı forvet işi tamamen hikaye bizim için..

fenere gider

Yok mu başka duyum muyum fotoğraf beğenen video paylaşan valla önümüdeki günlerde içerikli duyuma bile razıyım kurudum
Bu kapalı kapılar arkasındaki transferler foruma kötü gsmize iyi yansıyor aniden kaplar gelecek gibi hissediyorum

Halil de kiralıkta olsa gelmeli. 8 yabancılı bir ligde elimizi kolaylastirir

Halil Berkan Baris gelsin

Paulinho mükemmel olur yalnız falcao feg babel gibi isimlerden kurtulmak şart hem ekonomik olarak hem de yaş olarak. Ayrıca pau olursa başka 30 yaş üstü adamlar almamak lazım stopere eğer uygun ve tecrübeli ama sakatlık problemi olmayan topçu gelirse ses etmem. Yani pau ve tecrübeli stoper 30 üstü bir de muslera var elimizde kadroyu bunların etrafına kaliteli genç geleceği olan asker topçular üzerine şekillendirirsek futbol izleriz. Ayrıca sınır olsun veya olmasın yine potansiyeli olan yerlileri kesinlikle almak lazım müldür, berkan, kaan gibi isimler. Kısacası kolay değil lakin büyük kulüp olarak övünüyorsan bunu yapacaksın yapmak için uğraşacaksın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nereden açtık izledik penaltıları ya sinir stres sahibi olduk gece gece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt