Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yönetim maaslari aciklamayacakmi? Bu yeteneksize nekadar para verilcek bilmicekmiyiz?

Sikecileri muhabirlerine bu sitede yer vermeyelim elin sikecisi Galatasaray haberi veriyor bizde gerçekmiş gibi paylaşıyoruz fener forumuna çevirmeyelim şu ortami

Akbaba'yı sevmiyorum çünkü profesyonel bir oyuncu değil. Sakatlıkları yaşamadan önce oynadığı kısa sürede bile sahada yürüyemiyordu döndü yine yürüyemiyor çünkü çalışmıyor tam Selçuk İnan'ın düşüşe geçtiği dönem gibi fiziken futbol oynaması mümkün değil.

Kalması için 3-4 milyon TL'den kontrat verirsin son 10-15 oyuna atarsın kilit açsın diye ama biz muhtemelen 8 milyon TL gömüp çoğu maç 11 oyuncusu olarak göreceğiz, büyük hata.

Onyekuru gibi değeri almayıp o parayı Ömer, Akbaba, Taşdemir gibi adamlara pay ettik.

Yabancı sınırsız olsa bizimkiler Akbaba ile uzatırmıydı acaba? Uzatsa bile şimdikinden düşük maaş teklif etme şansımız olurdu. Bu yabancı sınırı resmen vasıfsız türk futbolculara yarıyor.

Akbaba maaşı açıklandı mı ? 3 sene sonra 2. fb olacağız çöpleri yuksek maaştan doldurursak

Gecen sezondan sonra bu herifle sozlesme imzalayan yonetim para yok diye mizmizlanmasin bundan sonra. Nerede verimsiz gereksiz var sozlesmeyi dayadiniz. Omer'i Akbaba'si Emre'si... Daha sirada diger hayirsiz evlatlar var. Ondan sonra gs'ye gercekten verimli olacak bir oyuncuyu transfer ederken aylarca cingene pazarligi, para yok vs.

Yapılan transferler transfer değil hepsi Terim'in evlatları ve evlat kontenjanından buraya geldiler.

Fatih Terimb bu kafayla son 2 sezondur olduğu gibi bu sezonda kepaze olacak.

Ezg6bzsXoAIo0Oe.jpg

Artık al satın yok Emre çöpüne ayırdığın bir milyonu ayırsana başka birinin transferine. 4 yıl boyunca sana ne katkısı oldu da 2 yıl daha bağlıyorsun? 3 tane Anadolu takımı ilgilenmemiştir bunla. Evlatlarımız çok yaşasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt