Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba'nın yapması gereken tek şey çalışmak. Fizik, kondisyon olarak yukarda tutarsa kendini, başarılı olur. Aksi durumda giderek artan bir tepki oluşur.

Yabancı sınırsız olsa bizimkiler Akbaba ile uzatırmıydı acaba? Uzatsa bile şimdikinden düşük maaş teklif etme şansımız olurdu. Bu yabancı sınırı resmen vasıfsız türk futbolculara yarıyor.

Sınırdan bağımsız olarak Akbaba gösterdiği performansla sözleşme uzatılmasını hak etmiyordu kesinlikle. İsterse yabancı sınırı 3 olsun.
Şu yöneticiler dönemlerinde yaptıkları harcamalardan sorumlu olsalar, o zaman yiyorsa görelim böyle sözleşmeleri.

güldük eğlendik paulinho açıkla @gs

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akbabanin kaç para aldigini ogrenemeyecek olmaktan memnun muyuz kandirilmis renttaslar
sözlükteki bir renktaşımızı durumu güzel özetlemiş

sözlükteki bir renktaşımızı durumu güzel özetlemiş
Burada eleştiriler olaylara gore degil isimlere göre yapılıyor. Su hareketi mustafa cengiz&apo yapsa kufur edecek insanlar yapan burak olunca savunmak icin 40 takla atiyor.

Transferler patlayacak derken Rezan Bey yalan söylememiş
1625386296052.webp

ardayı da açıklayın hemen de eşrefçilerin saldırılarını birgüne sığdırıp yeni bir pazartesiye geçiş yapalım.

Renkdas kusura bakma ama kalitesiz bir yorum olmus. Iste bu gol atti zihniyeti yüzünden takimda tutular. Ama gol haric takim oynunu *** ettigini kimse bisey demiyor. Bi tane topu kapamadigina bisey demiyor, sahada bos bos kostugunada laf yok ama seken topu bos kaleye attiginda bizi sampiyonlukta tutyor...

Hocam valla bence beni yanlış anlamışsın. Ben Akbaba'yı savunmadım ama sıfır diyince hakkına girmeyelim. Son dakikada attı , uzaktan vurdu falan arada.

Burada problem hocada maalesef. Bu adamı ortasahaya falan çekiyor. Son 20 dakika ıkıncı forvet olarak girmediği sürece bir gram katkı vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt