Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurrpegi : 10 gunluk sayacı 2 Temmuz'dan sonra baslatin demis. Kaldi 8 gun

Arda ve akbabayla sozlesme yenilenmesinden ve bu sozlesmelerin aciklanmamasindan memnunsun yani renkdas
fatih terim t.direktör olarak seçildiği gün bu ikisiyle devam edileceği belliydi zaten sürpriz bir durum yok. arda ve akbabadan zerre umudum yok o ayrı.

Ya bir de bu ücret açıklamama muhabbetine aşırı takılanlar var.

Ben de işin doğrusu neyse onun yapılması taraftarıyım. Ama Nihat'lar Özdemir'ler kaldıkça bizi kılı kırk yararken millet takır takır adam alıp , ücret açıklamadan işten kaçacak. Kaan Ayhan'ı geçen sene sırf bu yüzden 2M'a kaçırdığımızı hatırlatırım. Muhtemelen bu ücretler açıklanmasaydı Kaan'ı da aradan çıkaracaktık. Ama yapamadık.

Saçma sapan komisyonlar bonuslar ödenmedikçe , kulübü batırmadıkları , UEFA'da bizi bitirmedikleri sürece bu kadar takılmanın anlamı yok.

Maaşların açıklanmaması ne ya şimdi emre ne kadar maaş alacak bunu bilmemiz lazım ezikler yapıyo diye bizde mi yapmamız lazım onları örnek alacaksak işimiz var

Yabancı sınırı yüzünden muhtemelen akbaba ve Taşdemir gibilere muhtaç kaldık yani hoca yerli oyuncuya bonservis vermek yerine coplerle uzatalin diye düşünüyor sanırım

Transfer yasağıyla ilgili bi durum değil belli ki.Yönetim transferleri gerçekleştirememiş.Yasak kalktı 2 gün oldu 1 tane transfer açıklanmadı.Bu konuda güveniyodum ama belli ki hiç yüzümüz gülmeyecek transfer konusunda.

770 bin euro yapiyor maaşı
Açıkçası celallenmeye gerek yok geçen sene 3 günde bi maç yaptı bu takim, genis kadro onemli. İlk 11 icin sözlesme yapilmadi zaten
Ama isin acikcasi 770 bin euro maaşa cok daha iyi biri alinabilirdi

Ya bir de bu ücret açıklamama muhabbetine aşırı takılanlar var.

Ben de işin doğrusu neyse onun yapılması taraftarıyım. Ama Nihat'lar Özdemir'ler kaldıkça bizi kılı kırk yararken millet takır takır adam alıp , ücret açıklamadan işten kaçacak. Kaan Ayhan'ı geçen sene sırf bu yüzden 2M'a kaçırdığımızı hatırlatırım. Muhtemelen bu ücretler açıklanmasaydı Kaan'ı da aradan çıkaracaktık. Ama yapamadık.

Saçma sapan komisyonlar bonuslar ödenmedikçe , kulübü batırmadıkları , UEFA'da bizi bitirmedikleri sürece bu kadar takılmanın anlamı yok.

Kaan UEFA daki harcama limitinden di. Kap'da aciklamayip sonra finans raporunda gercek rakam ortaya cikdigi an, UEFA gavur vurmus gibi bize cakardi ve ceza verirdi.

770 bin euro yapiyor maaşı
Açıkçası celallenmeye gerek yok geçen sene 3 günde bi maç yaptı bu takim, genis kadro onemli. İlk 11 icin sözlesme yapilmadi zaten
Ama isin acikcasi 770 bin euro maaşa cok daha iyi biri alinabilirdi
770 bin euro oldugunu nereden biliyoruz resmi bir aciklama mi var?

5e8eba63b57f15060830e687.webp
basliksiz-1-8kud_cover.webp

8 m tl yazmis türk medyasi

Burak bey gelir gelmez gs kültürünün anasini belledi seffafligi kaldirdi

Neymis efendim fb aciklamiyormus biz de aciklamayacakmisiz
Bombos isler
Medya(tviter trolleri) yaziyorsa doğrudur. Gustavo, mesut falan da uste para vererek oynuyor. Fenerden farkimiz kalmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt