Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.214
- 21.630
- 2.288
Gurrpegi : 10 gunluk sayacı 2 Temmuz'dan sonra baslatin demis. Kaldi 8 gun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih terim t.direktör olarak seçildiği gün bu ikisiyle devam edileceği belliydi zaten sürpriz bir durum yok. arda ve akbabadan zerre umudum yok o ayrı.Arda ve akbabayla sozlesme yenilenmesinden ve bu sozlesmelerin aciklanmamasindan memnunsun yani renkdas
Kimseye bir şey patlamaz Ali. Patlayacak olsa geçen sezonlarda patlardı.Dogdu icimizde patladi ama cok degil 2 hafta sonra psvden 3 yiyince kime ne patliyor goruruz
Ya bir de bu ücret açıklamama muhabbetine aşırı takılanlar var.
Ben de işin doğrusu neyse onun yapılması taraftarıyım. Ama Nihat'lar Özdemir'ler kaldıkça bizi kılı kırk yararken millet takır takır adam alıp , ücret açıklamadan işten kaçacak. Kaan Ayhan'ı geçen sene sırf bu yüzden 2M'a kaçırdığımızı hatırlatırım. Muhtemelen bu ücretler açıklanmasaydı Kaan'ı da aradan çıkaracaktık. Ama yapamadık.
Saçma sapan komisyonlar bonuslar ödenmedikçe , kulübü batırmadıkları , UEFA'da bizi bitirmedikleri sürece bu kadar takılmanın anlamı yok.
Kaan UEFA daki harcama limitinden di. Kap'da aciklamayip sonra finans raporunda gercek rakam ortaya cikdigi an, UEFA gavur vurmus gibi bize cakardi ve ceza verirdi.
770 bin euro oldugunu nereden biliyoruz resmi bir aciklama mi var?770 bin euro yapiyor maaşı
Açıkçası celallenmeye gerek yok geçen sene 3 günde bi maç yaptı bu takim, genis kadro onemli. İlk 11 icin sözlesme yapilmadi zaten
Ama isin acikcasi 770 bin euro maaşa cok daha iyi biri alinabilirdi
8 m tl yazmis türk medyasi770 bin euro oldugunu nereden biliyoruz resmi bir aciklama mi var?
Evet öyle bir risk de var , ama 2M bağlanmaz mıydı acaba.
Medya(tviter trolleri) yaziyorsa doğrudur. Gustavo, mesut falan da uste para vererek oynuyor. Fenerden farkimiz kalmadi.8 m tl yazmis türk medyasi
Burak bey gelir gelmez gs kültürünün anasini belledi seffafligi kaldirdi
Neymis efendim fb aciklamiyormus biz de aciklamayacakmisiz
Bombos isler