Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E5dk2tqXwAMwMXE

Kalbime indirecektin emrah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Salihten alacağımız katkıyı az çok aytactan da alırız gibi geliyor... İlk maçında aytacin sahada duruşu sakinliği beni çok şaşırttı çabuk adapte olacak gibi

Önemli olan faydalanma durumudur; yoksa Ortega gibi bir oyuncu geldi Türkiye’ye ve başarı sıfır. Alex gibi bir vasat ise efsane oldu. Bizde en son örnek: Babel.. Liverpool’da efsane oynadı ve BJK de yine öyle.. bizde ise adam yürüyemiyor. Lens FB ve BJKdeli hali… o yüzden yıl sonundaki faydaya bakmalı.. isim önemli değil… Fleurquin ve Etebo.. ikisi de vasatın altıydı ama biri şampiyon yaptı biri şampiyonluktan etti…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hagi Videosunda antrenman maç bölümünde o gol öncesi organizasyona kimler dahil?

artık tamamen fizik gücüyle mücadele eden boksörlerden ziyade, beyni ve ayakları aynı anda hareket edebilen beklere yönelmemiz gerek.

ceza sahanda 30 gol atacak santraforun var, top kesmeyi bilen 1 tane oyuncun yok.

6 numaradan melo ya da selçuk gibi değilse defanstan anca beklerle çıkabiliyorsun. saracchinin oynamadığı her maç patates olduk.

1 yil sozlesmesi kaldi 4-5 milyona alinabilir. Ben oyun tarzini biraz Antep’de oynayan Maxim’e benzettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt