- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.985
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben babelin haddinden fazla gömüldüğünü düşünüyorum..Maaşı tabi ki akıllara zarar o konuda hemfikirim ama adam geldi yarım sezon kiralık gitti sonra çok ağır covid atlattı zaten kendine gelince lig bitti son haftalarin yildiziydi resmen..Tabi talibi varsa bu yükten kurtulmak en mantıklısı ama Babel sağlıklı bir şekilde kalırsa cagneden de sosodan da falcaodan da fazla katkı verir .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keşke Cialdou olsa en azından para kazabilirdik. İyi oyuncu ama yaş 28…Nicolae Stanciu diyorlar 10 numeroya
arkadakinin kafaya bak
Salih bjk mevzuları dönmeden önce herkes aytaç yerine salihi isterdi.Reis salih ya altıustu abartiyorsunuz bu adamı bize de gelse çok birşey katmazdi..Bir kere adamda hırs yok tempo sorunu var bu tarz adamlar yetenekli de olsa büyük takımda zor tutunuyor.. Alanya'da bu sorunların bir kısmını çözmüş gibi de olsa burası alanyaya benzemez .. bjk atiba- josefin yanında necipi bile denediği için salih çölde vaha gibi geliyor onlara..Zaten işi bitiren öndeki abus ve ghezzaldi bu tarz adamlar olmazsa göreceğiz onların gotunu
cicaldau'u yetenek olarak 5'e katlar o herif uzaktan şutları bile yeterBu elamanı ben de takip ediyorum. Kolpaya benzemiyor. Mesela Ferro ismin bu
Keşke Cialdou olsa en azından para kazabilirdik. İyi oyuncu ama yaş 28…
Saydıkların tabiricaiz ise ex, Babel ise entube gözümde. Adamın yaşı el vermiyor artık oynamaya.. son 2 maç kıpırdamaya çalıştı milli takım için o da yetersizdi zaten..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben videolardan bakarak yorum yaptım. Oyuncuyu takip ediyorsan haklı olmanı çok isterim.cicaldau'u yetenek olarak 5'e katlar o herif uzaktan şutları bile yeter
Yeter bu kadar yerli transfer , bunlar galiba 3 yabanci ile oynuyacagimiz zannediyorlar.
Bu cocuk hiç gelisemedi yalnız sene başı istiyordum..Bir de üstüne ağır bir sakatlık geçirdi çok ucuza alacaksak olabilir ancak zaten sözleşmesi de bitecek seneye
altay uzatmis
Fırsat transferi olabilir sakatlığından dolayı değeri yarı yarıya düşmüş olmalı. 500-600K'ya alabiliriz
Kime güvenelim a dostlar
Bu oyuncu geçen sezon en iyi sezonlarından birini geçirmiş. Slavia 10+ bonservis ister diye düşünüyorum bana mantıklı gelmiyor. Öbür yandan adam 28 yaşında bu sene satmaları yazım, ciddi talipleri yoksa bizim verebileceğimiz 6+ bonuslara düşebilirler bir ihtimal. Oyuncunun zaten yıllık maaşı 1.2-1.5 civarı olacaktır.Nicolae Stanciu diyorlar 10 numeroya