Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide matah bişi yapmışlar gibi video fln 19:05 de paylaşım fln.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8 milyon verme ihtimalimiz yok diyerek sende varsayim yapmissin renkdas. Malesef gercek rakami bilemeyecegiz. Seffaf olacagim deyip simdiden en az seffaf baskan olabilmekte ayri bir tezat.
Ortaya herhangi bir sav atılıyorsa atan ispatlamak zorundadır, aksini iddia eden değil. Seni tanımıyorum, senle ilgili bir varsayım yapsam, sen aksini mi ispatlamak zorunda olursun, bu durum da aynı ama bilançolar çıkınca bu konuyla ilgili gerekli analizi yapacağımdan da şüphen olmasın.

Lakin, sen veya senin bakış açınla bakanların yönetimi eleştirmekteki tek motivasyonunun FT'yi destekleyenlere karşı durmak olduğunu düşünüyorum. Mesela X şahıs olsa ve FT'yi getirmese bugün bu tepkiler olmayacaktı.

Açıkçası bu motivasyonu da anlamak mümkün değil, lafım sana değil sen kendi açından düzeyli eleştiri yapıyorsun ama bu nefreti, hakaretleri anlamak mümkün değil, sürekli birbirini tekrar eden mesajları okumaktan da yoruldum son dönemde.

Burak Elmasla ilgili yorumumu da bir süre sonra yapacağım, şu an için ben büyük bir olumsuzluk göremiyorum, kendi açımdan görürsem yazarım ama Dursun'a bile 3 yıl sabredilen ortamda bugün Elmas' gösterilen tepkinin %70 sebebi FT, böyle olunca da makul bulmuyorum.

8 milyon verme ihtimalimiz yok diyerek sende varsayim yapmissin renkdas. Malesef gercek rakami bilemeyecegiz. Seffaf olacagim deyip simdiden en az seffaf baskan olabilmekte ayri bir tezat.
Çıktığı bir programda aynen şunu söyledi " Genel Kurul üyelerimize her şeyi paylaşacağız lakin kamuoyuna her şeyi paylaşmayabiliriz rekabet açısından" Yani zaten yaptığı şeyi seçimden önce demiş.

Basaksehirtl deniz türkçe 4 milyimilyon euro mu vermis. Basaksehirde para bol. Hepte bol paralar fenere geliyor

Omar otobüs şoförü olsa idi nolacakti acaba?Ki bu adam yıllık 20 milyon kazanıyor.Sacma sapan işler.Madem öyle cebinden versinler omarın yıllık ücretini.Metro turizm kadar profesyonel yönetilmek hakkımız sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt