Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mile-Jedinak-erzielte-20-Tore-fuer-die-Socceroos.jpg

custom_style_1_Joe_Ledley.jpg

jedinak ve ledley gelmeden gitmem diyormus.

Aynı tip sakal olmadığını herkes biliyor. Neyse adam zaten dinci, kendisi bilir. Bize laf düşmez. Sadece bizim değerlere bulaşmasın yeter.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Gelen yabancı sınırıyla birlikte Kerem 'in ilk 11 oyuncusu olduğu konusunda herkes hem-fikir mi ? Hani bilmiyorum ben o konuda da emin değilim işin açıkçası

gedson-orta saha-sol bek- bay.

psv maçına kadar çok bir şey istemiyor taraftar bunları yapabilecek seviyede olduğunuz için seçildiniz ve bunları yapın diyor. Yapamayacaksanız yallah yapan gelsin

Başka çıkar yol yok.Sag ve sol kanat türk olacak.Bir stoper ya da bir bek Türk olacak.Yapacak birşey yok.
Bu dediğim üzerine Kaan transferi çok kritik.Hem yerli bek olarak,hem de yerli stoper olarak kullanılır,seçim şansımızı artirabiliriz.

20 gun olacak daha 1 kisiyi bile getiremedi
iyi ki abdurrahim baskanim aytacla anlasmis yoksa psv macina omer-akbaba-abdussamet 3lüsüyle cikacaktik
taylan yetismez

Bu forumda genç yetenekli oyuncu alınsa en çok ben mutlu olurum ama sadece gençse gelsin 28 ustuyse direk yok yok denmesi çok komik ghezzale nasıl hayır deniyor mesela

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genç oyuncu alıp milyon avrolara transferlerini gerçekleştiriyoruz ya her sene ondandır genç oyuncu istekleri. Dengeli kadro kurulması lazım. Bunların içinde 35 lik de olacak 18 lik de. Bunu idrak edemiyoruz daha.

GSCimbom Mobile App

Gelen yabancı sınırıyla birlikte Kerem 'in ilk 11 oyuncusu olduğu konusunda herkes hem-fikir mi ? Hani bilmiyorum ben o konuda da emin değilim işin açıkçası
Kerem banko iyi bir 6 numara transfer ile Taylan, Emre K., Alparslan rotasyonu ile farklı 11'ler kurulur.

4 tane as oynacak topçu içerisinden seçilir. Kadro yine maç maç farklılık gösterir, stabil olmaz ama...

Kerem banko iyi bir 6 numara transfer ile Taylan, Emre K., Alparslan rotasyonu ile farklı 11'ler kurulur.

4 tane as oynacak topçu içerisinden seçilir. Kadro yine maç maç farklılık gösterir, stabil olmaz ama...
Kızın adını veremedin bari baskanima satasma

Alpaslan/Kaan
Kerem/Barış/Arda
Taylan/Aytaç/Emre K

3 yerli hakkımızı bu kombinasyonla oluşturmalıyız bence tabi Kaan Ayhan'ı alabilirsek. Stoper,sol kanat ve merkez orta sahada 1 yerli kullanmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt