Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.625
- 110.679
- 4.878
fatih terime saç ekmişler gibi profil fotosu
Esmer ve kilolu sarigul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih terime saç ekmişler gibi profil fotosu
Bu haftasonuna kadar bay + gedson harici 2 transfer gelse guzel olacak. Zor ama artik ivme kazanmali transferler. 15ine 1 hafta kaldi.Yurt dışı basının da bir de Stanciu var işte sözde arada çok az fark olan. BAY zaten bitti Gedson, Stanciu şu anda haberlere göre bitmeye yakın isimler. Hafta sonu daha net haberler olur gibi.
Bi karaktersizin feyk hesabiydi yaw. Taysiyle iletisime gectim.keşke ispiyonlasalar da aksiyon olsa
hepimiz senin kdr şanslı olamayız üstat
hasan bey seni bizzat nöbette enselemişti![]()
Bi karaktersizin feyk hesabiydi yaw. Taysiyle iletisime gectim.
Bugün BAY gelecek yarın BAYram gelecek![]()
> Melo SelçukBAY ismini gördükçe aklıma BAM geliyor nedense.
BAM > xavi iniesta buskevit> Melo Selçuk
diyebilir miyiz
Ben yokken başkasını ben sananlar mi dersin,ıq 'su beni zerre ilgilendirmedigi halde ıq degerlendirmesi yapanlar mi dersin...merhaba biddikolar.sergen zeren bu forum icin yaratilmis ozel bi karakterdir.cocuksu,enerjik,alaya alınması kolay.neden bi baskasi gibi davransinki sergen zeren?bu karakterin yüzde birini tasimadığım halde uzerime yapismasindan rahatsizim.11 senedir uyeyim,burda herkes herkesi kafaya aliyo.ama ben belki 11 senedir hepinizi kafaya alıyorumdur.bu da bir ihtimal.kimse kimseyi tanımıyor. taniyomus gibi davranmaktan kaçınalım lutfen![]()
Az ciddi ol
Aleykum selam bu arada. Iyisindir ins umut kardesim.