Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 gunde barisi almak rezillik.sabirli olayim diyorum ama psv macina az kaldi.neyse de hayde görüşürüz✊

Ben yokken başkasını ben sananlar mi dersin,ıq 'su beni zerre ilgilendirmedigi halde ıq degerlendirmesi yapanlar mi dersin...merhaba biddikolar.sergen zeren bu forum icin yaratilmis ozel bi karakterdir.cocuksu,enerjik,alaya alınması kolay.neden bi baskasi gibi davransinki sergen zeren?bu karakterin yüzde birini tasimadığım halde uzerime yapismasindan rahatsizim.11 senedir uyeyim,burda herkes herkesi kafaya aliyo.ama ben belki 11 senedir hepinizi kafaya alıyorumdur.bu da bir ihtimal.kimse kimseyi tanımıyor. taniyomus gibi davranmaktan kaçınalım lutfen🤟
Hosgeldin ve gecmis olsun futbolun tanrisi 🤟🏿

Kap gelene kadar avatar değiştiriyorum bu şekil beklemedeyiz

Bence barış kendini Salih gibi açıklayacak ben transfer oldum gibisinden
Medya ekibi iyi isler çıkarıyor bir şeyler yaparlar yine.

Yalniz barisa 4m maas falan yazmislar twitterda dogru degildir ins. Ben barisin 500k bile aldigini sanmiyorum keciorengucunde. Ayrica kerem 800k alirken barisa 4m vereceksek kerem icin de bir zam gerekebilir

Medya ekibi iyi isler çıkarıyor bir şeyler yaparlar yine.

Yalniz barisa 4m maas falan yazmislar twitterda dogru degildir ins. Ben barisin 500k bile aldigini sanmiyorum keciorengucunde. Ayrica kerem 800k alirken barisa 4m vereceksek kerem icin de bir zam gerekebilir
kereme zam gelmeli skalayı Kerem ve taylana göre yaparsak oyuncu bulamaz gibiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt