Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazio Sarri 'yi takımın başına getirdikten sonra hem Felipe Anderson 'u hem Hysaj 'ı kapıyor, hem ayranımızı döktüler hem de bir takım tatsız olaylar yaşanmak üzere

Yönetimin 2 suçu oldu. Birincisi; Seçilirsek transferleri 10 güne kadar açıklarız, İkincisi; Sponsorlar hazır bekliyor. Şimdi genel tabloya bakıyorum önce sözleşmeleri uzattılar devam edileceklerle. Kimse beğenmiyor çöp diyor ama Türk oyuncu kuralı olan yerde o sözleşme uzatanlardan daha iyi Türk oyuncu almak maliyetli. Ayrıca diyar diyar dolaşıp borç istedikleri paralar 20-30 milyon eurolar. Transferde kullanmak için istedikleri para bu. Geldiklerinde vergi borcu ve mahkemenin tazminat kararları da cabası.
Sponsor konusunda hatalılar çünkü sixt ile yapılan sözleşmeden çıkamıyorlar. Adamlar kabul etmiyor sözleşme iptalini. Ya tazminatı ödeyeceksiniz sözünüzü tutmak için ya da söz vermeyeceksiniz.
Taraftar haklı 15 temmuza kadar kadro bildirilecek kampa erken gelmesi lazım adamların uyum için. Taraftarın haksız olduğu konu şu 1 aylık yönetimi itin ardına çıkarıp sokuyorlar. Bekle sene sonunu öyle eleştir.
verilen sözler tutulmadı

yabancı sınırı felan hikaye o oyuncuları aldık gerek yok denecek F.T hoca türk oyuncuları evlatları sever ben bunlarla idare ederim der geçen sene nasıl akbabayı izlediysek bu senede alpaslan barış alper arda izleriz

verilen sözler tutulmadı

yabancı sınırı felan hikaye o oyuncuları aldık gerek yok denecek F.T hoca türk oyuncuları evlatları sever ben bunlarla idare ederim der geçen sene nasıl akbabayı izlediysek bu senede alpaslan barış alper arda izleriz
Ben öyle düşünmüyorum. Hoca sever transferi. Yapılacak ama geç olacak gibi.

Merak ediyorum hoca acaba geçen sene M.C. yönetimine transfer konusunda salladığı gibi, kendi elemanı başkana da olası bir PSV elemesi sonucu ( Allah korusun) sallayacak mı, transferler yetismezse.

Merak ediyorum hoca acaba geçen sene M.C. yönetimine transfer konusunda salladığı gibi, kendi elemanı başkana da olası bir PSV elemesi sonucu ( Allah korusun) sallayacak mı, transferler yetismezse.
şuan taraftar olsun özellikle twitterdaki klipçi tayfa türk oyuncuları övüp duruyor kimse ne hocayı ne başkanı eleştiriyor geçen sene burda biliyoruz m.cye küfürler edildi biz ilk günde söyledik bu kadro yeterli değil şampiyonlar ligi için transfer lazım avrupadan kaliteli yıldızlar alın dedik ardayla sözleşme yenileniyor ne diyelimki

Hocanın aklı Avrupa’da değil 10. Şampiyonlukta, büyük olasılık bunu sağlayıp bırakmayı düşünüyor.
hocanın aklı 2 senedir şampiyonlukta ama olmuyor yapamıyor karşısında sergen var büyük yıldızlar alıyolar öyle kolay değil lig

fenerbahçe yıldızlar alacak

başakşehir var

sivas var

bjk -sergen var

karagümrük farioli

ads var balotellili öyle basit değil ligte şampiyonluk yine avrupadan elenecek sanırım hoca

verilen sözler tutulmadı

İşler yolunda gitmeyince Terim istediğim transferler yapılmadı der. Yönetimi taraftarın önüne atar. Terim evlat sever, ama kalburüstü pahalı yabancıları da sever. Kendini sağlama alabilmesi lazım. Sırf evlatlarıyla bir yere varamayacağını bilir.

İşler yolunda gitmeyince Terim istediğim transferler yapılmadı der. Yönetimi taraftarın önüne atar. Terim evlat sever, ama kalburüstü pahalı yabancıları da sever. Kendini sağlama alabilmesi lazım. Sırf evlatlarıyla bir yere varamayacağını bilir.
hocam yönetim neye uğradığını şaşırdı emin ol mali tabloyu görünce klübün öyle yıldız alacak durumu yok sponsporluk diyordu 120 milyon diyodu oda doğru çıkmadı geçen sene transferleri A.A cebinden yaptı çok ararız çok bak bu yönetimde en ufak başarısızlıkta gider burası GALATASARAY

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün transfer beklemiyorum. Gelecek pazartesiden sonra brlki bir şeyler olur

hocanın aklı 2 senedir şampiyonlukta ama olmuyor yapamıyor karşısında sergen var büyük yıldızlar alıyolar öyle kolay değil lig

başakşehir var

sivas var

bjk -sergen var

karagümrük farioli

ads var balotellili öyle basit değil ligte şampiyonluk yine avrupadan elenecek sanırım hoca
Sergen’in hakemleri var. Hakem hatalarıyla kazandığı maçlarda bile hakem diye ağlayarak götürdü. Hoca oldukça formsuz biraz dikkatli olsaydı bile 10. Şampiyonluğu çoktan kazanmıştı.

başakşehir var

sivas var

bjk -sergen var

karagümrük farioli

beşiktaş'ın aldığı bir tane büyük yıldızı söyleyelim?

hadi fener irfan'ı sosayı falan aldı. başakşehir geçen sene kümeye gidiyordu.

2 senedir aklı şampiyonlukta olsa elli kere alırdık. aklı şampiyonluktan başka her yerde olduğu için şampiyonluğu alamadık.
bkz ozornwafor varken gedson'u stopere çekmesi.

ligde muhammed gibi , gedson gibi marcao gibi üç oyuncu daha da yoktu mevkilerinde.

hocam yönetim neye uğradığını şaşırdı emin ol mali tabloyu görünce klübün öyle yıldız alacak durumu yok sponsporluk diyordu 120 milyon diyodu oda doğru çıkmadı geçen sene transferleri A.A cebinden yaptı çok ararız çok bak bu yönetimde en ufak başarısızlıkta gider burası GALATASARAY
Hamamcıoğlu bu açıdan düşününce gerçekten dürüst davranmış. Sayesinde bir çok taraftar(ben dahil) kulübün içinde bulunduğu şartlardan daha net haberdar olduk. Ama Elmas ve Öztürk “Ankara’ya deniz getireceğim” tadında vaatler yaptılar. Bende Elmas yönetiminin bu gidişle 3 seneden önce gideceğini tahmin ediyorum.

Yurt disinda nerde pisen genc yerli varsa toplayacaklar. Birakinda avrupada kalip düzgün top oynasinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt