- 18 Mayıs 2011
- 54.466
- 58.770
- 4.613
Baris disinda pek ciddi bir transfer haberi yok sanirim , birde Gedson var ama o zaten transfer edildigi ilk andan beri belliydi uzatmak isteyecegimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski yönetimin paralı kalemlere yaptırdığı bir haber, var mı belge? Yok.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni onursal üye yapsana
Nasıl oluyor oBeni onursal üye yapsana
2 hafta üst üste ayni kadroyla cikmayisimiz. Her hafta bir degisiklik, denemeler vs.beşiktaş'ın aldığı bir tane büyük yıldızı söyleyelim?
hadi fener irfan'ı sosayı falan aldı. başakşehir geçen sene kümeye gidiyordu.
2 senedir aklı şampiyonlukta olsa elli kere alırdık. aklı şampiyonluktan başka her yerde olduğu için şampiyonluğu alamadık.
bkz ozornwafor varken gedson'u stopere çekmesi.
ligde muhammed gibi , gedson gibi marcao gibi üç oyuncu daha da yoktu mevkilerinde.
takas ne güzel olurdu hayalimiz varBrentforda gönderiyorsak halilide alalim?
Bilmem keyfim bilir
bilmemNasıl oluyor o![]()
İşin komiği neymiş eski yönetim bankada 170 milyon Tl gibi bir para bırakmış ama daha seçim olmadan 300 milyon Tl bulup gelsinler diyen eski yönetim. Tudor'un ki Mayıs ayında kesinleşmiş seçim 1.5 ay sonra oldu o arada neden ödenmemiş acaba? Oğulcan desen Tahkim kararı yayınlandı da haberimiz oldu.. Bir tek Vergi olayında davalar daha önceden açılmıştır ki Rezan Erödemir'de bizim dönemimize kısmet oldu 20 miluon ve 153 milyon Tl'lik olanları lehimize sonuçlandı. 100 ve 110 milyon Tl'lik iki dava devam ediyor onlarda lehimize sonuçlanma ihtimali yüksek minvalinde konuştu. Burhan Can Terzi seçim döneminde de Eşraf Hamamcıoğlu lehineydi hep. Alenen yeni yönetimi yıpratma çabaları.Eski yönetimin paralı kalemlere yaptırdığı bir haber, var mı belge? Yok.
Tabii taraftar çıkar buna da inanır kesin, çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
115ine kadar kac transfer bekliyorsun