Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyon TL etmeyecek adama 3 milyon Euro maas vermek de neyin nesi ulan 30 milyon Türk lirasindan bahsediyoruz burada Avrupa'da ilk maçta elenmek için harcadığımız paralara bak sonra tabi kulüp borç batağına batar yahu İtalya'yı Avrupa kupasında finale çıkartan Mancini'nin maaşı bile 1 milyon Euro değil
Mancini 3-4 milyon euro/paund kazanıyor bonuslarla.

Bu şekilde yalan bilgilerle hocaya iftira atmaya son verin diye uyarmıştım sanırım ama anlaşılan sizin akıllanacağınız yok, kabak da sana patlayacak.

1 ay sonra yalan/iftira atmamayı öğrenirsen foruma dönersin, senin gibi yapanlara da bundan sonra aynı tarife uygulanacak.

şu nöbette sırf anti terim motivasyonu ile yönetime sallayanlar var..başarısızlık gelse de ben demiştim diyebilmek için tetikteler..yönetim mazbatayı alalı 15 gün falan oldu sanırım..seçimden önce burak elmas ın 10 gün içinde transferi bitirecek yapıya sahibiz söylemi bence yanlıştı..çünkü transfer süreçleri çok dinamiktir..her an şartlar farklı gelişebiliyor..
ama kalkıp daha 15 gündür görevde olan yönetimi asıp kesmeler..3 seneyi göremez diye kesin yargılamalar..sosyal medyada bu işin artık suyu çıktı..sürekli isteyen,istediği olmayınca da ali kıran baş kesen bir taraftar kitlesi türüyor sürekli..
transferler açıklanınca aynı kitle en büyük yönetim destekçisi olur..biraz sukunet lazım..süreç zaten gösterecek bu yönetimin başarılı olup olmadığını...
Onlar asosyal, yaşı küçük işsizler muhtemelen. Ciddiye almamak lazım.

Tudorun tazminat kararı Mayıs ortasında verilmiş.

Nasıl dahil oluyor , onu anlayamadim pek.
O tazminat onceden de belliydi mayista kesinlesti benim bildigim. Haberde bankalar birliği anlasmasina dahil edildi falan demis anlamadim onu. Kesinleşmemis odeme nasil dahil ediliyor :d

İki dakika okusam beynimin kıvrımlarında birisi tepiniyormus gibi hissediyorum.

O yüzden takip etmemek en doğrusu gibi görünüyor.

Müthiş faydalı , bizim dusunemedigimiz , farkında olmadığımız , eşsiz düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Niye böyle düşünüyorsun ki.. Başkan olsam 1 tane Türk futbolcu almam diyen inanılmaz vizyonlu arkadaşlar var..

Bu şekilde yalan bilgilerle hocaya iftira atmaya son verin diye uyarmıştım sanırım ama anlaşılan sizin akıllanacağınız yok, kabak da sana patlayacak.

1 ay sonra yalan/iftira atmamayı öğrenirsen foruma dönersin, senin gibi yapanlara da bundan sonra aynı tarife uygulanacak.
Ki haberinde doğru olmama ihtimali yüksek Türkler ile Tl üzerinden anlaşma tapılma zorunluluğu getirildikten sonra hoca 18 milyon Tl ile yeni sözleşme imzaladı yüksek ihtimal aynı parayı alacaktır. Limitleri ayarlamaya çalışırken bunu yapacaklarına inanmıyorum ki haberde bu güne kadar Galatasaray ile ilgili haberleri tutmayan, paraları hep fazla yazan Nevzat Dindar normalde kimse haberine inanmaz ama ne hikmetse yeni yönetim geldikten sonra olumsuz her haberi inanılır olumlu haber yapar se de inanılmama kategorisinde.

Cahillik böyle bir şey. 3 milyon € maaşı kapa bildirmek zorundayız.Cidden ben bu Galatasaray taraftarını artık tanıyamaz oldum.
Evlatlarmış , 3 milyonmuş gidip twitter üfürükçülerine inanıyorsunuz.
buna emin miyiz, hayır insanlara cahil diyip sonra yanlış durumda olmanızı istemem

O tazminat onceden de belliydi mayista kesinlesti benim bildigim. Haberde bankalar birliği anlasmasina dahil edildi falan demis anlamadim onu. Kesinleşmemis odeme nasil dahil ediliyor :d
Haberin içeriğinde Cengiz'in Prandelliye ödeme yaptığından filan bahsedilmiş.

Ismarlama gibi duruyor haber.

E5rfYNSWQAMa3Mq

krall

Ki haberinde doğru olmama ihtimali yüksek Türkler ile Tl üzerinden anlaşma tapılma zorunluluğu getirildikten sonra hoca 18 milyon Tl ile yeni sözleşme imzaladı yüksek ihtimal aynı parayı alacaktır. Limitleri ayarlamaya çalışırken bunu yapacaklarına inanmıyorum ki haberde bu güne kadar Galatasaray ile ilgili haberleri tutmayan, paraları hep fazla yazan Nevzat Dindar normalde kimse haberine inanmaz ama ne hikmetse yeni yönetim geldikten sonra olumsuz her haberi inanılır olumlu haber yapar se de inanılmama kategorisinde.
Terim geçen sene 12 milyon lira aldı bildiğim kadarıyla ama şeffaf olduğu iddia edilen eski yönetim duyurmadığı için kesin mi bir şey diyemiyorum.

Onu da geçtim Terim'in sözleşmesine 32 milyon lira yazdığını iddia ediyor sanırım Nevzat, bunu belgelerse sevineceğim zira D'avila'ya 10 milyon euro ödeme var dediğinde yalan olduğunu iddia edenler bugün Terim için 3 milyon euro dediğinde kesin doğrudur diyor, bu da zaten taraftarın içindeki kokuşmuşluğun göstergesi.

Ha şu var, 20 milyon lira net maaş alabilmesi için brüt 28 milyon lira civarı ödememiz gerekecek bu da eski yönetimin 2+3 yıllık sözleşme yapıp sonra da şov uğruna opsiyonu devreye sokmamasıyla ilişkili zira sözleşmede zaten tek taraflı tazminatsız fesih maddesi varken, yok yere yeni vergi düzenlemesinden dolayı 3-5 milyon lira arası fazla ödenecek.

Sayende forumda en sevdiğim sayfa yasaklı kullancılar sayfası.

Her gün muhakkak kontrol ederim. Yasaklamanın nedenini okurum.

5+2m bonservis
3m maaş

Anlasmanin yakin oldugunu yazmislar

Mario Rui for days found an economic agreement with Galatasaray. The Portuguese full-back will receive just under 3 million euros net per season, a small upward adjustment compared to the 2.5 that he currently earns in Naples. With the Azzurri there is an agreement for 5 million plus at least one bonus (probably 2, to satisfy the initial request of 7), the last summit in Istanbul between the intermediary of the operation and the Turkish club was decisive in this sense: the definition is now imminent. And the Neapolitan fans now ask themselves: who will take his place? As mentioned, Spalletti's favorite has always been Emerson Palmieri.

3 milyon TL etmeyecek adama 3 milyon Euro maas vermek de neyin nesi ulan 30 milyon Türk lirasindan bahsediyoruz burada Avrupa'da ilk maçta elenmek için harcadığımız paralara bak sonra tabi kulüp borç batağına batar yahu İtalya'yı Avrupa kupasında finale çıkartan Mancini'nin maaşı bile 1 milyon Euro değil
2 milyon net maaşı var Mancininin yaw. Conteden sonra en fazla maas alan hoca diye haberler cikmisti

evet son gelismeleri alalim
BAY bitti bu gün açıklanması bekleniyor. Gedson iç haberde olumlu haberler dışta ise sağ kanatta performansı beğenildi gibi1 haber var ama bana biraz fiyatı yükseltmek için yapılmış bir hamle gibi geliyor çünkü o kanatta Benfica'nın vazgeçemeyeceği Diogo Goncalves ve Rafa Silva var hatta orada da oynayabilen Gil Dias'ıda aldılar yani o bölge aslında dolu yani. Onun dışında dış basında Nicolei Stanciu için bizim 4.5 önerdiğimiz takımının ise 5 milyonun biraz üzerinde istediği ve bitme ihtimali yüksek diye bir haber vardı. Onun dışında ciddi bir haber yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt